Wonky Wabbits

Gokkasten NetEnt Gokkasten
 • De Wonky Wabbits gokkast in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 15
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Ja
 • Scatter symbolen: Nee
 • Free pins: Nee
 • Minimale inzet: 0,01 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 150 euro per draai
 • Bonus spel: Nee

Intro Wonky Wabbits

Wonky Wabbits is een zeer grappig geanimeerde online gokkast waarin konijnen en groenten centraal staan. Het gaat om pluche wereld wat een hele mooie dimensie geeft aan dit spel. De konijnen zijn vastberaden zich vol te stoppen met allerlei groente, wat groeit in een boerenvallei te midden van de bergen. En hoe meer Wild symbolen u heeft, des te meer konijnen in het veld komen. Maar in dit geval wel ter uwe gunsten. Draai dus zoveel mogelijk Wilds, dan doen de konijnen de rest. En nog wel even fijn om te weten is, is dat het een ‘Win Both Ways’ gokkast is. Dus dubbelplezier voor u!

Beschrijving Wonky Wabbits

De opbouw van Wonky Wabbits, bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 15 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. En daar Wonky Wabbits een ‘Win Both Ways, gokkast is, volstaat van rechts naar links vanaf de 5e rol dus ook. Er zitten maar liefst 14 Wilds in het spel. Op rol 1,3 en 5 zit er één Wild en op rol 2 en 4 zitten er twee Wilds. En het mooie is dat het Expanding Wilds zijn! Wanneer er een Wild symbool gedraaid wordt in het speelveld, dan brengen de Wonky Wabbits nog meer Wild symbolen in een combinatie wat het meest zou opleveren. Kom op dus met die Wilds! Een Wild kan elk symbool vervangen om zo meer winnende en hogere combinaties te kunnen creëren.

 • Minimuminzet is 0,01 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 150 euro per spin

Bediening Wonky Wabbits

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Wonky Wabbits

De graphics van de Wonky Wabbits gokkast zijn duidelijk buitengewoon mooi en grappig. Sowieso is het spel zelf ook grappig en vermakelijk. Ik merk dat ik continue zit te loeren naar de Wilds, omdat dan de perfecte combinaties komen. Door het ‘Win Both Ways’ principe, kunt u echte knallers maken qua verdiensten. Het muziekje in combinatie met de hele ambiance, maakt dit spel ontspannen en dat is ook exact wat ik bij dit spel deed. Ik zat niet op het puntje van mijn stoel, maar eerder ontspannen achterover met een plezierig gevoel. En daar staat Wonky Wabbits dan ook voor. Ontspanning en plezier, maar uiteraard ook winnen!

Cijfer recensist FZ: 8
Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...