toc-icon

Hall of Gods

Online Gokkasten / Hall of Gods

Hall of Gods, een jackpot gokkast van NetEnt, heeft 3 progressieve Jackpots, met de Mega Jackpot die tot in de miljoenen kan stijgen. Geïnspireerd door Noorse goden, biedt deze slot met vijf rollen en twintig winlijnen gratis spins, Wild symbolen en spannende functies voor spelers op zoek naar grote winsten.

screenshot
24+ logo Voor dit spel dien je 24 jaar of ouder te zijn.
Helaas… Dit spel is voor jou niet beschikbaar. Je moet nog even geduld hebben.

Hall of Gods

200% tot €600 + 250 Free Spins

 • Hall of Gods Gokkast Specificaties
 • Type Gokkast:Progressieve jackpot
 • Software:NetEnt
 • Volatiliteit:Medium
 • Winlijnen: 20
 • RTP: 96,50%
 • Features:Bonus spel, Jackpot, Wilds
 • Scatter symbolen: Ja
 • Minimale inzet: 0,20 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 50 euro per draai

Hall of Gods met geld spelen

De Hall of Gods Gokkast

Oog in oog staat u met de goden uit de Noorse mythologie: Thor, Odin, Freya, Loki en Idun. Geweldige helden-verhalen, films, series, liederen en boeken zijn er over de Noorse goden geschreven, uitgebeeld en gezongen. Allen stralen ze kracht uit en hebben zij hun eigen kwaliteiten, zo ook deze gokkast van NetEnt die de goden weer even bij elkaar brengt. Bij goddelijke krachten horen dan ook goddelijke mogelijkheden en bedragen en dat is exact waar Hall of Gods voor staat. Maak kennis met  Mjollnir: de krijgshamer van Thor, de god van de donder. Wanneer Mjollnir in het bonussymbool 3x op uw scherm verschijnt, maakt u in het bonusspel kans op 1 van de 3 progressieve jackpots welke een flink bedrag kunnen vertegenwoordigen. Twijfelt u nog of de goden u gunstig gezind zijn, kunt uiteraard eerst de gratis versie uitproberen. Wilt u kans maken op de jackpots dan kunt u in de ‘echt geld’ versie wellicht wel wat steun verwachten vanuit Walhalla.   

Hall of Gods Graphics

Hall of Gods is een geweldige online gokautomaat met een aantrekkelijk ontwerp en een klassieke uitstraling. Alle iconen in de gokautomaat zijn gebaseerd op de mythologie van de Noorse goden. Je zult karakters zoals Odin, Loki, Thor, Idun en Freya vinden, samen met kunstwerken zoals rollen en Viking knopen. Het gouden kleurenschema geeft een gevoel van belangrijkheid aan het spel. Op de achtergrond zie je een schip, passend bij het Viking invasiethema, en andere symbolen zoals een kist met appels, bijlen, Thors hamer, gouden en zilveren gegraveerde ringen, en een ketting met een steen.

De goden zijn de meest waardevolle symbolen in het spel, terwijl de kunstwerken en andere afbeeldingen de lagere beloningen opleveren. Dit betekent dat je moet proberen om de speciale god-symbolen te bemachtigen voor de grootste uitbetalingen in het spel. Naast de symbolen kun je ook genieten van een soundtrack met trommelmuziek die aanzwelt bij elke draai. Wanneer je een winnende draai hebt, hoor je een dramatische melodie als onderdeel van de viering terwijl je saldo toeneemt.

Je zult genieten van de aantrekkelijke graphics en opvallende geluidseffecten in dit gokspel. De algehele uitstraling is klassiek, met afbeeldingen die je meenemen in het verhaal van de Noorse goden en de spanning van het thema. Dit alles draagt bij aan een zeer vermakelijk thema en een erg leuke spelervaring.

Hoe Speel Je Hall Of Gods

Hall of Gods is gemakkelijk te spelen vanwege het eenvoudige ontwerp. Je ziet een typische opstelling van 5 rollen en 20 winlijnen. Er zijn 3 rijen symbolen voor een traditionele indeling. Dit is het gebruikelijke aantal rollen en rijen dat je in de meeste gokautomaten zult vinden, zelfs in een grote progressieve gokautomaat zoals Hall of Gods. Het is eenvoudig om je inzet te kiezen, aangezien je je eigen inzetniveau mag kiezen van 1 tot 5 en je eigen muntwaarde variërend van 0,01 tot 0,50.

Om het inzetniveau en de muntwaarden te wijzigen, klik je gewoon op de pijlknoppen aan de zijkanten van de waardevakken om het bedrag te kiezen waarmee je je prettig voelt. De inzetniveaus en muntwaarden betekenen dat de totale minimale inzet op de Hall of Gods gokautomaat 0,20 is en de maximale inzet 50,00 per draai is. Dit is een goed inzetbereik dat geschikt moet zijn voor de meeste spelers.

Wanneer je je inzet plaatst, kun je de ervaring nog eenvoudiger maken door de ‘max bet’-knop te gebruiken als je de maximale inzet wilt plaatsen. Dit is een snelle en gemakkelijke manier om het hoogste bedrag in te zetten zonder individueel op de pijlen te hoeven klikken. Je hebt ook de optie om de autoplay-functie te gebruiken, die de rollen automatisch draait.

Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vind je alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kun je het inzetniveau van 1 t/m 5 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.Andere handige functies zijn de ‘feature preview’-knop, die de bonusfunctie als demo opent, en een uitbetalingstabel-knop waarmee je kunt zien welke afbeeldingen de grootste uitbetalingen geven en wat de bonusfuncties precies zijn.

Wat Is De RTP Van Hall Of Gods?

Hall of Gods heeft een RTP van 95,5%, wat een gemiddeld ‘return to player’-percentage is voor een online gokkast. De RTP geeft in feite aan dat dit het totale bedrag aan contanten is dat gemiddeld als winst wordt uitbetaald voor elke €100 die op de gokkast wordt ingezet. Bedenk wel dat dit geen garantie is voor winst, maar slechts een gemiddelde uitbetaling. Hall of Gods is een gokkast met een lage tot gemiddelde volatiliteit, wat betekent dat het een goede balans heeft tussen risico en beloning wat betreft uitbetalingen. Je kunt gedurende je speelsessie een goed aantal winsten verwachten en de uitbetalingen zullen over het algemeen gemiddeld zijn.

Hall of Gods verschilt van gokkasten met een hoge volatiliteit, die veel minder vaak uitbetalen, maar met uitbetalingen die doorgaans groter zijn. De lage tot gemiddelde volatiliteit van dit spel betekent dat dit goed nieuws is voor de spelers die voorzichtig willen inzetten of bezorgd zijn over grote verliezen. Het is onwaarschijnlijk dat je veel spins achter elkaar zult verliezen tijdens het spelen van Hall of Gods.

Hall of Gods heeft een progressieve jackpot, wat betekent dat je de kans hebt om een enorme winst te behalen. Dit is zeldzaam voor een gokkast met een lagere volatiliteit, omdat progressieve gokkasten normaal gesproken een hoge volatiliteit hebben vanwege de potentiële hoge winsten. Dit maakt het een geweldige keuze als je nieuw bent met progressieve titels en het biedt spelers met kleinere bankrolls nog steeds de kans om tijdens hun gokkastsessie een levensveranderend bedrag te winnen.

Bonussen van Hall Of Gods

Hall of Gods barst van de boeiende bonusfuncties, die allemaal een positieve invloed kunnen hebben op je algehele speelsucces. Bonusfuncties zijn een fantastische manier om je winsten te verhogen. De eerste bonusfunctie in de Hall of Gods gokkast is het wild-symbool, dat kan fungeren als vervanging voor alle iconen in het spel om meer winnende combinaties te creëren.

Het wild-symbool is de draak en dit is een van de meest speciale symbolen in het spel, omdat het een groot verschil kan maken in de uitkomst van een draai. De draak verschijnt alleen op de drie middelste rollen en wanneer deze op het scherm verschijnt, breidt het zich uit om zijn hele rol te vullen, wat veel winstkansen creëert. De draak biedt zelf geen uitbetalingen, maar door te vervangen voor andere symbolen kan het vaak erg winstgevend zijn.

Het scatter-symbool in Hall of Gods is een afbeelding van roofvogels tegen de achtergrond van een volle maan. Wanneer je 3 of meer van deze iconen tegelijkertijd op het scherm draait, activeer je de gratis spins ronde. Hoe meer symbolen je draait, hoe meer gratis spins je krijgt. Bij 3 scatters krijg je 10 gratis spins, terwijl 4 scatters goed zijn voor 15 gratis spins en 5 scatters leveren het hoogste aantal van 20 gratis spins op.

Deze gratis spins werken precies zoals ze klinken, waarbij je achter elkaar gratis spins krijgt zonder ook maar een cent uit te geven. Bovendien krijg je bij elke uitbetaling een 3x vermenigvuldiger toegevoegd. Een ander groot voordeel van deze ronde is dat je hem opnieuw kunt activeren, dus je kunt potentieel veel meer gratis spins krijgen als je blijft draaien met 3 of meer scatters in een gelukkige spin.

Free Spins

Hugin en Munin zijn de twee raven die afgebeeld ziet op het scatter-symbool. Hugin en Munin zijn de raven van Odin die in een ruime omtrek vliegen en eenmaal teruggekeerd hem alles influisteren wat zij hebben gezien en hebben gehoord. En wellicht kunnen ze Odin spoedig ook influisteren dat je Free Spins hebt gewonnen. Want zodra er drie van deze symbolen op je scherm verschijnen ontvang je 10 Free spins. Bij 4 scatters 15 Free Spins en bij 5 scatters 20 Free Spins. Tijdens de Free Spins is er een multiplier actief van x3.

Bonusspel

Bij driemaal de krijgshamer Mjollnir, begint het bonusspel waarin je altijd prijs hebt. Echter, één van de drie jackpots is natuurlijk waar het echt om draait in het bonusspel. Je mag van Thor zijn krijgshamer lenen om op verdedigingsschilden te slaan waarachter prijzen verborgen zijn. Wanneer je 3 dezelfde prijzen onthult, dan is dat wat je ontvangt.

Naast de kleine geldprijzen, zijn er dus 3 jackpots waar je kans op maakt, namelijk:

 • Mega Jackpot : De mega jackpot is goddelijk en draait het allemaal om. Deze is progressief en kan dus aanzienlijk groeien naar mate mensen dit spel spelen. Hij kan overigens oplopen tot in de miljoenen.  
 • Midi Jackpot : Is middelmatige jackpot wat meestal rond de 5000 euro zit.
 • Mini Jackpot : De mini jackpot ligt meestal rond de 100 euro.

Progressieve Jackpot van Hall Of Gods

Hall of Gods is een van de meest gerenommeerde progressieve jackpot gokkasten die er zijn, dus het is niet verwonderlijk dat deze bonusfunctie het meest spannend is. Je krijgt de kans om voor de progressieve jackpot te spelen door Thor’s Hamer op het scherm te krijgen, welke het speciale bonussymbool voor het spel is. Spelers moeten zich ervan bewust zijn dat dit bonusspel alleen geactiveerd kan worden als je alle 20 winlijnen speelt. Als je 3 of meer Thor’s Hamer bonussymbolen draait, begint het bonusspel automatisch. Tijdens dit spel maak je kans op één van de 3 progressieve jackpots, waarvan er één een levensveranderend bedrag kan zijn!

Om het bonusspel te spelen, breek je eenvoudig de schilden op het scherm om 3 overeenkomende jackpot-symbolen te onthullen die corresponderen met de jackpot die je hebt gewonnen. De beste jackpot is de Hall of Gods Mega Jackpot en in het verleden heeft deze geweldige prijs vele duizenden euro’s toegekend. Deze progressieve jackpot is een van de dingen die het spelen van Hall of Gods zo opwindend maakt.

Eén gelukkige draai kan dit bonusspel activeren en iedereen de kans geven om een enorm bedrag te winnen. Zelfs als je de Mega Jackpot niet wint, zijn er in Hall of Gods nog twee kleinere prijzen die ook aantrekkelijke winsten kunnen opleveren. Dit zijn de Midi Jackpot en de Mini Jackpot, waarbij elk veel geld klaar heeft liggen om gewonnen te worden. Je kunt de jackpot prijzenpotten in de gaten houden bovenaan het scherm terwijl je Hall of Gods speelt.

Beoordeling Hall of Gods

Wat mij betreft heeft Hall of Gods alles wat een gokkast hebben moet. Het heeft een verhaal, thema, Free Spins en een geweldige spannende bonus die u in drie klappen miljonair kan maken. Grafisch gezien vind ik de tekeningen op de rollen zelf iets te cartoonachtig, maar zo zijn er ook weer grafische aspecten die mij wel pakken. U kent waarschijnlijk wel de verhalen over Vikingen die wateren trotseerden op zoek naar andere landen en gebieden om te kijken of ze daar allicht wat konden plunderen. Beestachtige schepen met meestal drakenkoppen voorop bouwden deze krachtige mannen en als de goden hun goed gezind waren, zouden zij slagen en met een overwinning en veel buit terugkeren bij hun stam. Wanneer u door de rollen heenkijkt ziet u één van deze schepen het opnemend tegen een zeemonster, waarvan zij in die tijd ervan overtuigd waren daar veel mee te maken te hebben. Hoe dan ook, ik vind deze heldhaftige gokkast grafisch goed in elkaar steken, zowel op de voorgrond als achtergrond. En gezien het feit dat features er ook niet om liegen, kan ik slechts een positief advies over deze kast neerleggen en een ieder aan te raden eens kennis te maken met de Hall of Gods.

Saar Profile Picture
Saar Peeters, 34
Chief Editor bij Nederlandsegokkasten
Saar Peeters is een ervaren professional in de online casinobranche, met een schat aan ervaring als Product Casino Manager bij Casumo en als iGaming Support Specialist bij Betsson. Als Expert Casino Spelrecensent bij NederlandseGokkasten.com maakt Saar gebruik van zijn expertise om casinospellen te analyseren en te beoordelen, waarbij waardevolle inzichten worden geboden over gameplay, strategieën en trends in de branche. Met een passie voor het leveren van uitzonderlijke spelervaringen streeft Saar ernaar om de spelervaring van spelers te verbeteren door middel van deskundige begeleiding en het bevorderen van een veilige speelomgeving. Met zijn toewijding aan de branche en uitgebreide kennis is Saar een betrouwbare bron voor Nederlandstalige spelers die op zoek zijn naar de beste online casino-ervaringen….