• De Spiñata Grande gokkast in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 40
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: ja
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free spins: Ja
 • Minimale inzet: 0,01 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 200 euro per draai
 • Bonus spel: ja

De Spiñata Grande gokkast

Wat een topper is Spinata Grande! Dit spel met een Mexicaanse thema is grappig, mooi en heel vermakelijk. Dit spel gaat over pinata’s, een figuur gemaakt van papier manche gevuld met snoep. In Mexico, en overigens meerdere landen, wordt dit meestal op een kinderverjaardag opgehangen waar kinderen dan om beurten op mogen slaan met een stok. Dit net zo lang totdat al het snoep eruit is waar alle kinderen dan naar kunnen graaien. De pinata staat voor feest! En feest is het zeker wanneer u de Free Spins of bonusspel wint. Want ook in dit spel vliegt er van alles rond en wordt er op een pinata geslagen om nog meer geld te winnen. Dit spel is letterlijk ook één groot feest! En grafisch is het echt een lust voor het oog. Niet alleen op de voorgrond, maar ook op de achtergrond gebeurt er van alles. Geniet van het Mexicaans muziekje wanneer u draait en probeer zo vaak mogelijk uit te halen naar een pinata.   

Beschrijving Spiñata Grande

De Spinata Grande telt 5 rollen met 4 rijen, echter draaien deze rollen niet zoals andere reguliere gokkasten. Deze gokkast kent zogeheten ‘Colossal Symbols’ waardoor één symbool direct een groot deel kan vullen voor nog meer winkans. Zorg dat het een feestje wordt bij Spinata Grande door 3 of meer scatters te verzamelen. Wanneer u namelijk 3 of meer scatters hebt, ontvangt u free spins en wordt het een waar Mexicaans feestje. Aan het einde van de Free Spins bestaat er de mogelijkheid het gewonnen bedrag te verdrievoudigen. Bovendien is er bji de Free Spins ook een ‘Colossal Wild’ om de kansen voor een winning spin nog eens te vergroten.  

Wanneer u een groot plaatje draait van een kleine gokkast met sombrero, dan activeert u de ‘Mini-Slot Feature’ wat een een extra spel is in het spel. Hiermee kunt u naast de het gewonnen bedrag van die spin, nog eens iets extra’s pakken.   

 • Ervan uitgaande dat u speelt op het maximale aantal winlijnen van 40 stuks, dan is de minimale inleg 0,40 eurocent.
 • De maximale inzet op de Spinata Grande is 200 euro.

Bediening Spiñata Grande

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote pijltjesknop om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Spiñata Grande

Onze verwachtingen van de Spiñata Grande lag al enigszins hoog, daar we zelf al wat reviews hadden gelezen her en der. En sceptisch als wij zijn gingen we zelf op virtueel ontdekkingsreis. Razend benieuwd naar het spel wat door menig ander spelreview-schrijver werd geprezen en betiteld als één van de meest vermakelijke spellen van NetEnt. Wij hebben dit Mexicaans themaspel eens flink onder de loep genomen. We kunnen dan ook niet anders concluderen dat dit inderdaad een geweldige gokkast is. Grafisch is het schitterend en de game play met de bonussen en features is spannend en echte entertainment op topniveau.  

Cijfer recensist FZ: 8,5

Jeroen Profile Picture
Jeroen Visser, 45
Website Manager
Met meer dan tien jaar ervaring in de online casino industrie weet Jeroen als geen ander hoe competitief de wereld is en wat erbij komt kijken om een goed en betrouwbaar platform voor online gokken te vormen. Als de Website Manager van NederlandseGokkasten.com wordt hij dagelijks geconfronteerd met nieuwe technische, creatieve en grafische ontwikkelingen en het is zijn taak om de ‘parels’ hieruit te kunnen pikken....