Viking’s Treasure

Viikinkien aikaan sijoittuva hedelmäpeli Gokkasten NetEnt Gokkasten

Viking’s Treasure Review

De verhalen over Vikingen zijn fascinerend! Niemand binnen Europa reisde zo ver weg over de wateren voordat de Vikingen dit deden. Ontdekkingsreizen naar andere landen, goud en zilver om te plunderen, maar het belangrijkste was toch hun boerenbestaan waarvan ze leefden. Zo geschiedde het dus ook dat zij zich vestigden als boeren op een groot stuk vruchtbaar grond in Groenland. Viking’s Treasure gaat over deze Vinkingen, alleen dit keer mag u ook mee uit varen om wat schatten te bemachtigen voor uzelf.

Beschrijving Viking’s Treasure

De opbouw van gokkast Viking’s Treasure bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 15 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Bij sommige kan het ook al bij 2 symbolen een winnende combinatie zijn. Het Wild symbool vervangt elk ander symbool, op het scatter symbool na.

Free Spins

U ontvangt 15 Free Spins wanneer u minimaal 3 scatter symbolen heeft gedraaid. Tijdens de Free Spins is er een multiplier van x3.

Inzet

  • Minimuminzet is 0,01 eurocent
  • Maximuminzet is 50 euro

Bediening Viking’s Treasure

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 5 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Viking’s Treasure

Het hele verhaal achter de Vikingen is iets wat mij best wel aanspreekt. Ik kijk momenteel dan ook graag naar een televisieserie welke over Vikingen gaat. Het thema spreekt me erg aan, vanwege de historische feiten van heldhaftigheid en wilskracht. Dit maakt me dan ook direct heel nieuwsgierig naar de gameplay van een online gokkast met zo een krachtige titel. In dit spel vallen er zeker wel Treasures te behalen, maar verder vond ik deze online gokkast toch te eentonig en vlak. Geen technische hoogstandjes en grote verrassingen helaas.

Cijfer recensist FZ: 6,5

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...