Pacific Attack

Gokkasten NetEnt Gokkasten
 • De Pacific Attack gokkast in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 40
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 10.000
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Ja
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free pins: Ja
 • Minimale inzet: 0,20 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 100 euro per draai
 • Bonus spel: Nee

Intro Pacific Attack gokkast

Tijdens de tweede wereldoorlog was er ook een oorlog gaande in Pacifische Oceaan. Bommenwerpers vlogen af en aan en vernietigden met veel gedonder hun doelen. Straaljagers zaten elkaar op de staarten om elkaar uit de lucht te schieten. Soldaten vochten voor hun vaderland, strijdend om medailles, en de hoop levend terug te keren naar hun liefjes op de foto’s die hun moed geven. In Pacific Attack staan we aan het begin van dit conflict: bommen, medailles, foto’s, parachutisten en alles wat met deze Pacifische strijd te maken heeft, komt aan bod. Stap nu zelf in een straaljager van Pacific Attack en maak de beste combinaties en laat de Wilds en Bonussen u helpen om deze strijd te winnen en uw beloningen op te strijken.  

Beschrijving Pacific Attack

De opbouw van gokkast Pacific Attack, bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 40 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Wanneer u minimaal 3 foto’s van de liefjes heeft, ontvangt u Free Spins. U ontvangt 10 Free Spins bij 3 foto’s, 20 bij 4 foto’s en maar liefst 30 bij 5 foto’s. Tevens wordt er op dat moment uitbetaald met een multiplier. Met 3 straaljagers activeert u de zeer vermakelijke bonusgame ‘Fight of the Fleet’. Een bonusspel wat u doet denken en vrijwel gelijk is aan het spel ‘Zeeslag’. Maar duidelijk is wel dat met de 40 winlijnen, de Wilds, het bonusspel en de Free Spins we te maken hebben met wild geschut en er aanzienlijke klappers gemaakt kunnen worden.

 • Minimuminzet is 0,01 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 60 euro per spin

Bediening Pacific Attack

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 15 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Pacific Attack

Ik vind voornamelijk door het bonusspel gokkast Pacific Attack vermakelijk om te spelen. Goed gevonden vind ik ook, dat NetEnt  grafisch gezien het gevoel overbrengt alsof we zelf in een straaljager zitten. Onze mede-piloten aan onze zijden, een getroffen marineboot voor ons en het vliegmetertje aan de bovenkant wat aangeeft hoe we vliegen. Gezien de details, bonusspel en gedachtegoed ben ik zeer te spreken over online gokkast Pacific Attack. Ik zou zeggen: “Probeert u eens de gratis ‘fun modus’ uit en kijkt u daarna of u klaar bent om voor de echte beloningen te vliegen.”

Cijfer recensist FZ: 8

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...