“Mega Fortune Jackpot” 27-jarige Zweedse speler wint 6,7 miljoen EUR in Mega Fortune Jackpot

Casino Nieuws

“Mega Fortune Jackpot” 27-jarige Zweedse speler wint 6,7 miljoen EUR in Mega Fortune Jackpot

Wat een dag was het voor de Zweedse 27-jarige speler! Wij kunnen ons niet voorstellen hoe het voelt om een 6 miljoen euro jackpot zien te verschijnen op je beeldscherm en daarnaast ook nog eens de Mega Fortune bonus wint van 650.000 euro. Dat betekend bijna een totale winst van 6.7 miljoen euro! Deze ongelofelijke overwinning gebeurde ook nog eens enkele uur nadat de Zweedse speler zich registreerde bij LetsBet.com. Dit zal zeker een levensveranderende ervaring zijn voor de 27-jarige student.

Op precies te zijn slecht 3 uur nadat hij zich had geregistreerd, won de speler de grootste ‘Mega Fortune’ jackpot sinds 2016 van een ongelofelijke 61.415.649 SEK (€5.984.456) op LetsBet.com. Daarnaast draaide spelaanbieder NetEnt tegelijkertijd hun “Mega Millions” – campagne, waarbij de winnaar bovenop de jackpot- winst nog een extra 650.000 Euro ontving.

De Zweedse speler was op vakantie en had zin om een beetje te spelen. De 6,7 miljoen overwinning is nog niet helemaal tot hem doorgedrongen en hij kan niet geloven dat hij nu een miljonair is gewonnen! “Ik weet nog niet precies wat ik met het geld ga doen, behalve dat ik het met de mensen ga delen die dicht bij mij staan en wat meer op vakantie ga”, vertelde hij.

Zo zien we maar weer dat het iedereen zomaar kan overkomen. Zou toch te gek zijn om in een klap miljonair te zijn! Wij van Nederlandse Gokkasten hebben wel een aantal ideeën wat wij met het geld zouden doen! U kunt de Mega Fortune gokkast gratis uitproberen op onze site.