Fruit Case gokkast review

 • De Fruit Case gokkast in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 20
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 10.000
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Nee
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free Spins: Ja
 • Minimale inzet: 0,25 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 125 euro per draai
 • Bonus spel: Ja

Fruit Case intro

De tijd is rijp voor fruit! In deze vrolijke gokkast van NetEnt rollen de lachende en gekke vruchten voorbij totdat ze worden verpletterd, geblend en geperst tot jam en sap. En wanneer dat gebeurt kunt u er ook een mooie winst uit persen. Neem plaats aan de band van deze jam- en sapfabriek en geniet van de kleuren, fruitlawines en Free Falls.   

Beschrijving Fruit Case

Fruit Case is een van de beste betaalde gokkast online. De opbouw van gokkast Fruit Case, bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 20 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Wanneer er een winnende combinatie wordt gemaakt worden de lawines geactiveerd. De symbolen in de winnende combinatie worden verpletterd en er vallen nieuwe symbolen ervoor in de plaats als een soort van re-spin. Wanneer dat gebeurt ziet u rechtsboven in het scherm ook de multipliers voor het Wild symbool groeien. Een Wild symbool vervangt elk ander symbool op het scatter symbool na. Het Wild symbool heeft in dit spel standaard een multiplier x2, maar wanneer er sprake is van de lawines worden ze meer waard tot een multiplier van wel x8. De lawines en verhogen van multiplier stopt wanneer er geen winnende combinatie wordt gemaakt.

Free Spins
Wanneer u minimaal 3 Free Falls symbolen draait tijdens één spin, dan wint u de Free Falls feature wat dus de Free Spins zijn. Tijdens deze Free Fall hebben all winnende combinaties een multiplier x3.

 • Minimuminzet is 0,20 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 100 euro per spin

Bediening Fruit Case

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Fruit Case

Fruit Case is geen spannende gokkast met diverse bonus features en dergelijke. Echter maakt de lawinefunctie met multipliers dit spel wel een spel wat u kunt blijven spelen. Ook de vrolijke en grappige graphics dragen bij aan het pleziergehalte. Het is zeker de moeite waard eens kennis met deze online gokkast te maken. U kunt dit spel zowel in de gratis ‘fun modus’ spelen als in de ‘echt geld’ modus. Ik wens u veel plezier!

Cijfer recensist FZ: 7,5

Jeroen Profile Picture
Jeroen Visser, 45
Website Manager
Met meer dan tien jaar ervaring in de online casino industrie weet Jeroen als geen ander hoe competitief de wereld is en wat erbij komt kijken om een goed en betrouwbaar platform voor online gokken te vormen. Als de Website Manager van NederlandseGokkasten.com wordt hij dagelijks geconfronteerd met nieuwe technische, creatieve en grafische ontwikkelingen en het is zijn taak om de ‘parels’ hieruit te kunnen pikken....