Fisticuffs

Gokkasten NetEnt Gokkasten

Fisticuffs gokkast review

 • De Fisticuffs gokkast in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 10
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 5.000
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Nee
 • Scatter symbolen: Nee
 • Free Spins: Nee
 • Minimale inzet: 0,20 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 200 euro per draai
 • Bonus spel: Ja

Intro Fisticuffs

We gaan terug in de tijd om wat klappen uit te delen in de online gokkast Fisticuffs. Fisticuffs is een geweldig spel van NetEnt wat zich afspeelt in de vroegere jaren van het boksen in een grappige animatie. De geluiden van het publiek op de achtergrond, het vrolijke ouderwetse tune en boks stoten wanneer het erop aankomt voegt iets ontzettend leuks toe. En hoe meer rake klappen er vangen, des te meer u wint. Want zie eens wat er gebeurd wanneer de boksers plots oog in oog tegenover elkaar komen te staan en de klappen vallen. Waar klappen vallen zijn er namelijk sterretjes en in dit geval zeer lonende sterretjes die ook nog eens een ronde blijven hangen voor nog meer verdiensten. Trek uw bokshandschoenen maar aan en stap maar in de ring om dit vermakelijke spel zelf te ervaren.  

Beschrijving Fisticuffs

De opbouw van gokkast Fisticuffs bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 10 winlijnen van links naar rechts en 10 van rechts naar links. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Een Wild symbool vervangt elk ander symbool.

Wilds en Re-Spin

Er zijn diverse soorten Wilds en het leuke is vooral hoe deze Wilds tot stand komen na een boksgevecht. Wanneer de twee tegenstanders tegenover elkaar staan op de rollen, dan vallen er klappen en onstaan er Wilds. Daarna volgt er een Re-Spin waarbij de Wilds zijn blijven staan en kunnen er nog veel meer Wilds en Stacked Wilds bij komen.    

Inzet

 • Minimuminzet is 0,20 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 200 euro per spin

Bediening Fisticuffs

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Fisticuffs

U hoeft geen boksfan te zijn om dit spel leuk te vinden. Dit spel is zo vermakelijk en wat mij betreft echt een topper! De Wilds feature is geweldig en de Re-Spin die volgt maakt het nog eens extra spannend en zeer verdienstelijk. Grafisch gezien is het echt op een leuke ouderwetse manier neergezet wat een mooie impressie en sfeer geeft van oude tekenfilms. Al zitten er niet echt features in het spel, wordt dit gewoon totaal niet gemist in het spel omdat u gefocust blijft op wanneer er weer een gevecht komt. Bij het spelen van deze gokkast in ‘fun modus’ komt u er al gauw achter wat voor winsten er mogelijk zijn. Het is dus helemaal niet zo gek om, net als ik, op een gegeven moment te switchen naar de echt geld versie. En voor de echte waaghalzen die op zwaargewichten willen inzetten is het mogelijk tot een maximum van 200 euro per spin. Maar met welk mate u ook speelt, een feit blijft dat u deze online gokkast van NetEnt echt even een kans moet geven. Veel plezier!

Cijfer recensist FZ: 8,5

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...