• De Wish Master gokkast in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 20
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 15.000
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: ja
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free pins: Nee
 • Minimale inzet: 0,01 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 100 euro per draai
 • Bonus spel: Nee

Intro Wish Master

“Mogen al uw wensen uitkomen!” NetEnt neemt u mee naar een verborgen grot midden in de woestijn, waar u een geest zult ontmoeten. Deze geest kan elk moment tevoorschijn komen om uw wensen u te belonen, en wellicht uw wensen uit te laten komen. Deze online gokkast zit vol leuke features als ‘The Wish Master’, diverse wilds en multipliers. U kunt er uiteraard zelf weer voor kiezen om dit spel in de gratis ‘free modus’ te spelen of voor echt geld. We wensen u in beiden gevallen heel veel plezier!   

Beschrijving Wish Master

De opbouw van The Wish Master bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 20 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Een Wild kan elk symbool vervangen om zo meer winnende combinaties te kunnen creëren. The Wish Master kent verschillende soorten Wilds, te weten: Extra Wild, Wild Reel, Expanding Wild en Random Wild. Daarnaast is er ook nog een multiplier en zijn er Free Spins te verkrijgen. “Wat heeft u nog meer te wensen?” Gaat u eens in de ‘free modus’  gratis op bezoek in deze grot en kom er zelf achter wat deze wilds allemaal voor u betekenen kunnen.  

 • Minimuminzet is 0,01 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 100 euro per spin

Bediening Wish Master

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Wish Master

U weet wat er met Aladdin gebeurde, toen hij zijn wensen deed bij de geest? Aladdin werd rijk en trouwde met een prinses! Is mij persoonlijk nog niet gelukt, maar ik weet wel dat ik veel plezier beleef aan deze online gokkast en dat het wel degelijk mogelijk is een leuk bedrag te winnen. De diverse Wilds doen hun werk en wanneer de geest tevoorschijn komt wordt het helemaal leuk, want dan komen de Free Spins.

Ik vind dit spel een ruime voldoende scoren, maar ik kan me heel goed voorstellen dat de meningen daarover kunnen verschillen. Wish Master schijnt namelijk wel bijzonder goed te kunnen betalen. En wanneer u voor echt geld gaat spelen is dat ook een mooi gegeven.  Moge uw wensen gehoord worden.

Cijfer recensist FZ: 7,5

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...