Miljonair in een paar seconden? Het overkwam Jeffrey met Mega Fortune!

Mega fortune

Jeffrey Verhulst is na het spelen van Mega Fortune in een paar seconden miljonair. Hij heeft in zijn hele leven nooit meer dan €1000 op zijn rekening gehad en wint maar liefst de Mega jackpot van €3.1800.000 online! Hij kan het zelf amper geloven maar praat met ons over zijn dromen en toekomstplannen.

Jeffrey, van geen cent te makken naar miljonair! Wat is je gevoel?

“Eerlijk gezegd is het besef nog niet bij me doorgedrongen. Nooit heb ik gedacht dat een spelletje spelen op www.nederlandsegokkasten.com mij dit zou kunnen brengen. De wereld ligt aan mijn voeten maar hoe dat weet ik nog niet. Ik ga me eerst goed laten adviseren door een specialist op het gebied van financiën want anders gaan er een aantal dingen goed mis waarschijnlijk.”

Wat voor kansen zie je voor jezelf?

“In 2012 ben ik begonnen met een eigen bedrijf als schilder. Al snel bleek dat dit erg moeilijk was en zeker door de concurrentie en economische crisis is dit niet haalbaar geweest. Ik werd, met pijn in mijn hart, verplicht te stoppen met mijn bedrijf. Dit is wat ik wil en waar ik plezier in heb. Dus dit is zeker het eerste wat ik weer gezond ga maken!”

Ga je ook andere helpen met je vermogen?

“Uiteraard is dit zeker iets waar ik me voor ga inzetten. Naast het schenken van geld aan goede doelen wil ik ook heel graag meteen mijn moeder helpen. Zij is erg jong in een verzorgingstehuis terecht gekomen door een heftig ongeluk. Ze kan zonder zorg niet meer zelfstandig leven. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik nog klein was, en was er daarom geen andere optie dan haar te plaatsen in een verzorgingstehuis. Omdat ze pas begin 50 is, is een leven lang in een verzorgingstehuis niet de ideale situatie. Zeker niet om daar twintig jaar of nog langer te wonen. Ik ga er voor zorgen dat zij een aangepaste woning krijgt met alles er op en aan en 24 uur verzorging aan huis. Dit is normaal gesproken niet haalbaar financieel maar nu is alles mogelijk!”

Mooi initiatief hoor, daar kan je trots op zijn

“Als je realistisch bent wat moet je alleen doen met een bedrag van €3.1800.000 op je rekening? Zeker als je zelf gelukkig wordt door het helpen van dierbaren. Mijn moeder is mijn alles en al zou mijn hele gewonnen geld aan haar zorg op gaan, doe ik dit met heel veel liefde!”

Super om te horen Jeffrey, we wensen jou en je dierbaren een mooie toekomst!

 

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...