Jack Hammer review

 • De Jack Hammer gokkast kort samengevat
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 25
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 10.000
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Nee
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free Spins: Ja
 • Minimale inzet: 0,25 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 250 euro per draai
 • Bonus spel: Nee

De Jack Hammer Gokkast

Vergezel Privé Detective Jack Hammer in de glamoureuze onderwereld van het bestrijden der kwaad. Gokkast Jack Hammer is bekend van de gelijknamige cartoon en is een lust voor het oog, zeker voor stripboekliefhebbers. Een bijzondere mooie feature op deze gokkast is de Sticky Win wat bedoeld is om na elke winnende combinatie d.m.v. een re-spin nog grotere winsten binnen te kunnen slepen. Bent u er klaar voor om tegen de misdadige Dokter Wüten te strijden?

Beschrijving Jack Hammer

De opbouw van gokkast Jack Hammer, bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 25 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Een Wild symbool vervangt elk ander symbool. Wanneer u een winnende combinatie heeft wordt de Sticky Win geactiveerd, wat inhoudt dat er een re-spin komt waarbij de winnende combinatie blijf staan. Dit gaat net zo lang door totdat er geen nieuwe winnende combinatie gemaakt wordt.  

Free Spins

U ontvangt Free Spins wanneer er minimaal 5 Free Spins symbolen verschijnen. Bij 5 symbolen krijgt 10 Free Spins en bij meer symbolen kan het aantal oplopen tot 30 Free Spins. Er zitten overigens meerdere symbolen op één rol.

 • Minimuminzet is 0,25 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 250 euro per spin

Bediening Jack Hammer

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Jack Hammer

Jack Hammer heeft zeker voor stripliefhebbers alle ingrediënten in huis om te behoren tot hun favoriete online gokkast. Maar ook wanneer u helemaal niets met strips heeft, kan Jack Hammer u nog op andere vlakken wat te bieden hebben. De Sticky Win feature en Free Spins zijn twee van die gebieden waar echt met enthousiasme naar gekeken mag worden. En dan is er nog een bepaald aspect aan Jack Hammer wat niet voor iedereen is weggelegd, namelijk de maximale inzet per draai is maar liefst 250 euro. Dit is natuurlijk vrij hoog t.o.v. andere online gokkasten en maakt deze gokkast ook geliefd on der high rollers onder ons. Ik vond de spelervaring met name door de Sticky Wins een voldoende scoren.

Cijfer recensist FZ: 7

Jeroen Profile Picture
Jeroen Visser, 45
Website Manager
Met meer dan tien jaar ervaring in de online casino industrie weet Jeroen als geen ander hoe competitief de wereld is en wat erbij komt kijken om een goed en betrouwbaar platform voor online gokken te vormen. Als de Website Manager van NederlandseGokkasten.com wordt hij dagelijks geconfronteerd met nieuwe technische, creatieve en grafische ontwikkelingen en het is zijn taak om de ‘parels’ hieruit te kunnen pikken....