EggOmatic gokkast review

 • De EggOmatic gokkast in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 20
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 10.000 euro
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Nee
 • Scatter symbolen: Nee
 • Free Spins: Ja
 • Minimale inzet: 0,20 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 200 euro per draai
 • Bonus spel: ja

Intro EggOmatic

Ontwikkelaar NetEnt schittert op het gebied van creativiteit met de online gokkast EggOmatic. Ze nemen u dit keer mee naar een high tech robot eierenfabriek waar het allemaal gebeurt. Het draait in de fabriek allemaal om productie van eieren wat geld oplevert, echter valt de productie de laatste tijd enorm tegen. Maar gelukkig heeft de grappige en gekke haan daar iets voor uitgevonden, The EggOmatic! Deze roboteieren producerende machine kan maar liefst vier verschillende eieren produceren, welke op de lopende band voorbijkomen. Deze eieren zijn: de Free Spins Ei, Muntjes Ei, Wilds Verspreider Ei en de Mysterieuze Verrassings Ei.

Tijdens het spinnen komen deze eieren boven op de band voorbij en wanneer het ei exact boven een Wild Rooster (wilde haan) symbool komt, dan breekt de haan dit ei open en ontvangt u de prijs uit dit ei. En wanneer u in de Free Spins zit, wordt het allemaal alleen nog maar leuker! Elke spin komt er een ei uit de EggOmatic, waardoor u nog meer kansen heeft op mooie prijzen en/of extra Free Spins! Plezier hebben en prijzen verdienen op de online gokkast, wordt voor u echt een eitje!

Beschrijving EggOmatic

De opbouw van gokkast EggOmatic bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 20 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. De Wild Rooster vervangt elk ander symbool.

EggOmatic

Rechts van het speelscherm staat de EggOmatic welke diverse eieren produceert en op de loopband legt bovenin het speelscherm. Wanneer de Wild Rooster precies onder een ei staat, valt het ei naar beneden en opent hij deze voor u. De prijzen die u met de eieren kunt winnen zijn:

Spreading Wild Egg
Deze ei is gekenmerkt door de letter W en zorgt ervoor dat de Wilds zicht verspreiden voor nog meer winsten.
Free Spins Egg
Wanneer de haan dit ei openbreekt ontvangt u het aantal Free Spins welke op het ei staan. Dit kunnen er 7, 10, 12, 15, 20, 25, 30 of zelfs 50 zijn.
Coin Win Eggs
Deze eieren vertegenwoordigen een bepaalde waarde welke u ontvangt. Er zijn diverse waarden en afhankelijk van uw inzet.
Surprise Egg
In het verassings ei zit 1 van de bovenstaande prijzen.

Free Spins

Zoals reeds verteld ontvangt u de Free Spins wanneer de haan een Free Spins Egg opent en kunnen het er dus 7, 10, 12, 15, 20, 25, 30 of zelfs 50 stuks zijn. Tijdens de Free Spins kunt u weer nieuwe Free Spins erbij winnen.

Inzet

 • Minimuminzet is 0,20 eurocent
 • Maximuminzet is 200 euro

Bediening EggOmatic

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling EggOmatic

Ik was al gefascineerd over hoe het openingsfilmpje eruit zag. Bij het filmpje had ik het idee al dat dit best wel eens een hele leuke gokkast kan zijn. En niets is minder waar! EggOmatic is eerlijk waar echt 1 van de leukste gokkasten die ik van NetEnt gezien heb. Ik vind het origineel, creatief, grafisch geweldig en er zit door de eieren op de lopende band ook spanning in het spel. Want terwijl u de eieren voorbij ziet komen, zit u vol spanning te kijken of de haan eronder verschijnt om het eitje voor u open te breken. Tijdens de Free Spins komen er non-stop eieren langs waar u veel beloningen uit kunt halen.  EggOmatic heeft wat mij betreft alles wat ik in een gokkast zoek! En ik ben er vrijwel van overtuigd dat ook u zich zult vermaken en dat dit spel u gouden eieren zal opleveren.

Cijfer recensist FZ: 9

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...