Voodoo Vibes

Gokkasten NetEnt Gokkasten

Voodoo Vibes gokkast review

 • De Voodoo Vibes gokkast in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 25
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 15.000
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Nee
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free Spins: Ja
 • Minimale inzet: 0,01 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 50 euro per draai
 • Bonus spel: Ja

Intro Voodoo Vibes

Iedereen heeft weleens van het inheemse woord Voodoo gehoord, wat verwijst naar het beoefenen van zwarte magie. In Voodoo Vibes draait het om alles wat te maken heeft met deze duistere beoefening. Voor u draait het natuurlijk niet alleen om het thema, maar ook om wat deze online gokkast u te bieden heeft. Naast de duistere plaatjes en symbolen binnen een duistere omgeving is er ook plek voor blijdschap. Wilds, Free Spins en een bonus feature zitten namelijk op u te wachten. Voodoo Vibes is te spelen in de ‘fun modus’, maar kan uiteraard ook voor ‘echt geld’ gespeeld worden. Bent u klaar voor een beetje Voodoo?

Beschrijving Voodoo Vibes

De opbouw van gokkast Voodoo Vibes bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 25 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Het Wild symbool vervangt elk ander symbool, op het scatter en bonus symbool na.

Free Spins
U ontvangt 10 Free Spins wanneer u minimaal 3 scatter symbolen heeft gedraaid.

Bonus Game
Wanneer u minimaal 3 Bonus symbolen heeft, ontvangt u het bonusspel waar u net zo lang voodoo poppetjes kunt prikken voor beloningen

Inzet

 • Minimuminzet is 0,01 eurocent
 • Maximuminzet is 50 euro

Bediening Voodoo Vibes

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 4 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Voodoo Vibes

Voodoo Vibes is een online gokkast met een leuk thema en wat leuke features. Ondanks dat ik me wel redelijk vermaakt heb, is het voor mij niet de gokkast waar ik echt de vibes van krijg. Natuurlijk heeft dit spel ook een grappig tintje, gelet op de animaties, maar ik had het wel kunnen waarderen als NetEnt met zo een titel er ook echt wat engs van hadden gemaakt. De ambiance in het spel, alsmede het enge gelach, maakt dit spel echt wel een beetje spannend. Maar kijkend naar het geheel, blijft het dan ook echt bij een beetje. De Bonus Game kan ik wel weer waarderen. Alle voodoo poppetjes op een rij en uitzoeken welke lonend zijn. Ik heb me dus wel degelijk vermaakt, maar ze hebben mij niet genoeg betoverd.  

Cijfer recensist FZ: 7

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...