• De Twerk gokkast kort samengevat
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 5
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 10.000
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Nee
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free pins: Ja
 • Minimale inzet: 0,05 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 50 euro per draai
 • Bonus spel: Ja

De Twerk Gokkast

Billen liefhebbers opgelet want Twerk is een gokkast die precies is wat het woord twerk zegt. Een heel aantal mooie billen in beeld die bij een winst ook nog eens gaan twerken. De gokkast is eenvoudig met maar drie wielen en drie rijen en slechts vijf winlijnen. Toch zijn de meeste gokkasten die opgezet zijn als dit gebaseerd op een fruitautomaat, en dán is Twerk wel verfrissend want hoewel de dames wellicht fruitig genoemd kunnen worden, houdt daar meteen alle vergelijking met de fruitautomaten op.

Beschrijving Twerk

Twerk is precies wat het zegt: een gokkast die gevuld is met een heel aantal fraaie bilpartijen. Naast deze fraaie billen heeft de gokkast ook nog een serie free spins. Maar dat is ook het enige wat er extra op deze gokkast te vinden is. Er is geen wild symbool en naast de free spins is er ook geen verdere bonusgame. Tijdens de free spins zijn er twee dames op de wielen te vinden, of wel hun bilpartijen.

Wanneer de dame waarmee u de free spins speelt, kunnen de winsten rondes lang op blijven lopen om zo hoge uitbetalingen naar uw account te brengen. Wanneer de dame in kwestie verliest, dan zal u na een ronde alweer de free spins verlaten. Hoe de strijd gestreden wordt? Op de wielen, alle mogelijke winlijnen zijn mogelijke winsten voor uw dame. Mocht u het gemist hebben, de dame die links in beeld staat, haar bilpartij moet op de wielen komen om door te gaan naar de volgende ronde. Als u geluk heeft zijn er vijf rondes die u mogelijk kunt winnen. Verliest u, dan zijn de free spins na 5 spins weer over, of hier een meervoud van bij meerdere rondes. Mocht er een gelijkspel ontstaan dan zal de wedstrijd doorgaan tot er een winnares is. Dit kan dus hoge winsten opleveren, maar het kan ook een flinke teleurstelling zijn. Daarmee zijn de free spins van Twerk in ieder geval al bijzonder spannend en niet alleen vanwege alle billen in beeld!

De bediening van Twerk

De gokkast is eenvoudig in zijn bediening, al steekt deze fraaie gokkast van Endorphina wel iets anders in elkaar dan de meeste gokkasten en de bediening. Zo kunt u helemaal links in beeld de inzet plaatsen met de kleine bet knop. Het menu is hier direct naast te vinden, en laat zien hoe de gokkast werkt en welke symbolen er op de gokkast te vinden zijn. De totale inzet is direct naast het menu te vinden. De spin en auto knop bevinden zich naast elkaar. Om de gokkast op autoplay te zetten hoeft u deze auto knop enkel in te drukken want dan gaat deze automatisch over op de autoplay. Wilt u deze stoppen, dan klikt u er opnieuw op.

Na een winst of de free spins krijgt u de mogelijkheid om verder te spellen met de winst die u gemaakt heeft, want deze gokkast is voorzien van een gamble-functie. U krijgt een kaart te zien en kunt er uit vier kiezen. Per ongeluk bij de gamble terecht gekomen? Klik gewoon op “take win” om de huidige winst te behouden.
De gokkast is zowel met als zonder muziek te spelen en kan beeldvullend ingesteld worden. Beide knoppen hiervoor vindt u rechts bovenaan de gokkast. Uw credits staan links bovenin beeld. Hiernaast staat in een witte cirkel een getal, dit getal kunt u aanpassen waardoor de bet omhoog gaat. Het is met deze knop dat u de inzet tot maximaal € 50 per spin kunt zetten. De minimale inzet van de gokkast is € 0,05 per spin waarmee het een gokkast is die bij ieder portemonnee past!

Beoordeling Twerk

Eerlijk is eerlijk, het is een gokkast voor liefhebbers. Liefhebbers van eenvoudige gokkast of van billen, dat zullen we vooralsnog maar even in het midden laten. Twerk is een vermakelijke gokkast en zeker de serie free spins die in wedstrijdverband worden aangeboden zijn uitermate vermakelijk. Het is dan vast en zeker een uitdaging om alle dames een keer in actie te zien tijdens de free spins. Endorphina is op een creatieve manier bezig met een eenvoudig formaat gokkasten, dat laat zien dat er zelfs met vijf winlijnen heel veel mogelijk is.

Cijfer recensist FZ: 8

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...