Take the jump door Go Banana!

Go Bananas‘Go Banana, go go banana‘ zong Leonie Visser toen ze de winprijs op haar beeldscherm zag verschijnen. In dit gekke spel trotseerde zij de gorilla en de monkey wilds waardoor ze uiteindelijk een bedrag bij elkaar had gespeeld van €12.000. Het overkwam haar op een doodgewone dinsdagavond. Wij vroegen aan Leonie wat ze van plan is met dit lekkere bedrag.

Je begon als een gorilla op je borst te kloppen toen je zag dat je zoveel geld gewonnen had?
“Hahaha, ja ik denk wel dat ik er als een aap uit gezien moet hebben inderdaad. Ik denk dat het woord normaal op dat moment niet in mijn vocabulaire voor kwam. Ik was zo door het dolle heen. Wat een prijs, fantastisch! Er zijn zoveel dingen die ik wil kopen en doen en dat is nu eindelijk werkelijkheid worden mede door nederlandsegokkasten.com !”

Nou begin bij het begin, wat wil je kopen en doen?
“Toen ik klein was ben ik met mijn ouders op reis geweest naar Zuid-Afrika. Heel veel weet ik er niet meer van, maar wel dat het een bijzondere ervaring was. Daarnaast kan ik me nog herinneren dat we op een brug stonden waar je vanaf kon bungeejumpen. Toen was dat nog de hoogste sprong in de hele wereld. Ik vond dat zo indrukwekkend. Uiteraard was ik veel te jong en te klein en mijn ouders hielden me angstvallig bij de rand vandaan. Nu ik oud en wijs genoeg ben, trouwens hoe wijs kun je zijn als je ergens de diepte in springt…., wil ik de sprong zeker gaan wagen.”

Dus een ticket naar Zuid-Afrika en een sprong in de diepte, gaaf!
“Ja, inderdaad. Dan wil ik daar ook meteen een mooie reis gaan maken. Bijvoorbeeld een camper huren en langs de kust rijden. Een wildpark bezoeken staat ook nog op mijn bucketlist. Ik heb leeuwen en olifanten alleen nog maar in de dierentuin gezien.”

En is er iemand die met je mee de sprong wil wagen?
“Dat weet ik nog niet. Ik zou graag met mijn vriend deze reis maken, maar hij is niet zo avontuurlijk. Het wildpark door cruisen vind ik ook wel wat voor hem, zolang we maar een vette jeep huren. Maar een bungeejump is echt niets voor hem. Misschien vind ik wel een ander bungeejumpmaatje, dat hoop ik wel in ieder geval. En zo niet, die sprong gaat er komen!

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...