Super Lucky Frog bezorgd Sylvana de dag van haar leven

79-super-lucky-frog-Fullsize-High-quality

Super Lucky Frog bezorgd een super Lucky Day voor Sylvana de Groot. Ze nam een gokje op de kast en won maar liefst een bedrag van €14.500. Wij hebben uiteraard contact met haar opgenomen en haar gevraagd wat zij voor plannen heeft met dit geld bedrag.

Sylvana wat was je gedachten toen je begon met het online spelen van deze kast?
“Heel eerlijk zal ik jullie mijn verhaal vertellen. Ik had vorige week een enorme baalweek en alles maar dan ook alles zat tegen. Mijn Iphone hield er mee op en was totaal afgeschreven. Ik had al niet de nieuwste van de nieuwste aangezien ik mijn geld besteed aan kleding, lekker uit eten gaan met vrienden en af en toe een festival bezoeken.

Omdat ik totaal mobiel onbereikbaar was en dus afgesloten van de buitenwereld, besloot ik op mijn oude laptop een gokje te wagen. Ik heb al zolang het idee om een mooie Macbook te kopen maar helaas de financiën lieten dit niet toe. Via een zoekprogramma online kwam ik terecht op de website van nederlandsegokkasten.com en ben wat rond gaan kijken en gratis wat spellen geprobeerd. Al snel ging mijn aandacht naar de Super Lucky Frog.

Ik besloot om met een klein bedrag van €15 te beginnen en te zien hoelang ik hier van plezier kon hebben. Aangezien ik nogal slecht met geld om kan gaan, leek het mij niet verstandig meteen grof te gaan spelen. En blijkbaar is dit ook totaal niet nodig om iets te winnen. Toen ik eenmaal de perfecte combinatie op mijn scherm kreeg en het bedrag maar bleef oplopen was is zo blij als een kikker! Ik sprong een gat in de lucht en was totaal verrast.

Voor ik het wist stond het bedrag van €14.500 op mijn rekening en was de Macbook en uiteraard een nieuwe Iphone al online aangeschaft! Ik kan er nu wel tien kopen, haha maar dit lijkt mij wat overdreven. Ik ben ontzettend blij met mijn resultaat en heb nog geen bestemming voor het overige bedrag. Tuurlijk ga ik lekker uit eten en stappen zoals ik altijd al deed, maar ook zal ik een mooi bedrag reserveren op mijn rekening en vastzetten om later nog eens goed te besteden.

Super Lucky Frog super bedankt!!