Starburst maakt huwelijk mogelijk!

StarburstRoger Broekhuizen uit Hoogeveen won een bedrag van €25.000 op online gokkast Starburst. Onlangs waagde hij een gok online en vandaag de dag staat het geld al op zijn rekening. We vroegen hem wat hij met het geld gaat doen.

“Wat een geweldig bedrag om zomaar even te winnen! Ik zat thuis na een drukke werkdag op de bank en pakte eigenlijk even spontaan mijn laptop erbij. Voor ik er erg in had zat ik mijn favoriete spel alweer te spelen. Terwijl ik diep in gedachten was over alles wat er op dit moment in mijn leven omgaat, zat ik ook te fantaseren wat ik zou doen wanneer ik een mooi bedrag zou winnen. Verschillende dingen passeerden de laatste tijd de revue en wist dus echt wel wat een bestemming zou zijn. Mijn vriendin haar grote wens is om met mij te trouwen, maar natuurlijk wacht zij totdat ik een keer die stap zet. Maar ouderwets als ik ben, wil ik het wel meteen goed kunnen doen.

Ik gun haar een mooie ring, een huwelijksreis en natuurlijk een groot feest met vrienden en familie. Vorig jaar zijn onze beste vrienden getrouwd en wij keken elkaar toen eigenlijk wel een beetje aan met dezelfde gedachten en gevoelens. Ook hebben we al een tijdje een kinderwens, maar ook daar vind ik dat trouwen voor kinderen gaan. Dus ja, ik weet exact waar ik het geld voor zou gebruiken. En toen was daar Starburst! Op een avond waar ik het niet verwachte, haalde ik zomaar een geweldig bedrag binnen en tot op heden heb ik het nog steeds verzwegen voor mijn vriendin. Op dit moment wordt er namelijk een ontzettende mooie ring voor haar gemaakt. En de romanticus die ik ben, heb ik alles helemaal haarfijn uitgestippeld hoe ik haar ten huwelijk ga vragen. Ik heb hier zo een ontzettende zin in, want het betekent heel veel voor haar, maar ook heel veel voor mij. Dankzij Starburst is dit het begin van onze nieuwe leven als man en vrouw.”

Jeroen Profile Picture
Jeroen Visser, 45
Website Manager
Met meer dan tien jaar ervaring in de online casino industrie weet Jeroen als geen ander hoe competitief de wereld is en wat erbij komt kijken om een goed en betrouwbaar platform voor online gokken te vormen. Als de Website Manager van NederlandseGokkasten.com wordt hij dagelijks geconfronteerd met nieuwe technische, creatieve en grafische ontwikkelingen en het is zijn taak om de ‘parels’ hieruit te kunnen pikken....