Silent Run

Gokkasten NetEnt Gokkasten
 • De Silent Run gokkast in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 25
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 5.000
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Nee
 • Scatter symbolen: Nee
 • Free pins: Nee
 • Minimale inzet: 0,50 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 125 euro per draai
 • Bonus spel: Ja

Intro Silent Run

Kom aan boord in de onderzeeër van Silent Run en neem plaats achter de besturing ervan. Struin de oceaan af naar vijanden en pas op voor de bommen en torpedo’s. Laat de sonar apparatuur uw leiden en wellicht valt er dan een mooie winst te behalen in deze krakende en enge onderzeeër.

Beschrijving Silent Run

De opbouw van gokkast Silent Run, bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 25 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Het Wild symbool vervangt elk ander symbool, op het bonus symbool na. Naast de reguliere Wilds is er ook een Echo Wild wat d.m.v. een rode sonarsysteem torpedo’s in het scherm opzoekt en in Wilds veranderd. Maar liefst 14 symbolen kunnen Wild worden.

Echo Bonus en Bonus Game

Alleen in de 3e rol kan een Echo Bonus geactiveerd worden, de positie op de rol maakt niet uit. Een groen sonarsysteem scant voor torpedo’s op het scherm welke u meeneemt naar de de Bonus Game. Het aantal te behalen torpedo’s zijn er minimaal 2 en maximaal 5.
In de Bonus Game, heeft u oorlogsschepen in het vizier die u voor een beloning moet uitschakelen. Het aantal torpedo’s wat heeft u heeft verzameld, bepaald hoeveel schepen u tot zinken kunt brengen. Elk schip levert een beloning op en voordat u afvuurt, ziet u al wat de multiplier gaat worden. De multiplier kan zijn: x1, x2, x3, x5 en x10. Verzamel dus zoveel mogelijk torpedo’s, zoek de juiste schepen uit en vuren maar!     

 • Minimuminzet is 0,25 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 125 euro per spin

Bediening Silent Run

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Silent Run

Hetgeen wat mij direct opviel is de geweldige animatie en de spannende krakende geluidseffecten. Mede door deze geluiden, doet het u geloven dat u zich inderdaad onder water in een duikboot bevindt. Dit spel heeft een continuïteit van spanning en zeker de ook spanning naar de Bonus Game welke geweldig is. Dus houdt de 3e rol in het spel goed in de gaten, want wanneer er een groene sonarsysteem is het zover. Dan bent u de aangewezen persoon om de oorlogsschepen tot zinken te brengen en de beloning opstrijken. Online gokkast Silent Run is gewoonweg spannend en zeer vermakelijk. Een dikke ruime voldoende wat mij betreft!  

Cijfer recensist FZ: 8
Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...