Silent Run maakt het leven van Kris van Zeewolde een stuk gemakkelijker!

silentrunKris van Zeewolde kreeg in het spel Silent Run op Nederlandsegokkasten.com te maken met onderzeeërs en andere apparatuur in de zwarte dieptes van de zee. Hij wist de juiste symbolen naast elkaar te spelen en won daarmee het fantastische geldbedrag van maar liefst €110.000. Wij van de redactie vroegen ons af of Kris in het echt ook een fascinatie heeft voor de submarine en wat hij van plan is met dit lekkere geldbedrag.

Kris, wij mogen jou van harte feliciteren met een heerlijk geldbedrag! Is het besef al een beetje gedaald?
“Ja nog niet zo diep als de zeebodem waarop ik speelde, maar het begint te komen. Ik vraag me af of het ooit echt gaat doordringen dat ik een bedrag van €110.000 heb gewonnen. Ik hoopte altijd een keer rond de twintig of dertigduizend naar huis te gaan, maar dit is natuurlijk helemaal prachtig. Jammer dat ik er geen villa van kan kopen en dan nog geld overhoud, maar dit gaat goed besteed worden dat weet ik wel!”

Heb je al plannen om met dit bedrag te gaan doen?
“Nou eerst de standaard dingen denk ik zo. Eerst even lekker op vakantie met mijn vrouw en drie kinderen, daarna een keertje luxe uit eten alleen met mijn vrouw en gewoon goed genieten. Geld maakt echt niet gelukkiger, maar wel ontzettend makkelijk. Daarbij mag ik mezelf best gelukkig prijzen, ik heb niet te klagen. Ik heb twee mooie dochters en een stevige zoon. Daar ben ik hartstikke trots op. Zij moeten natuurlijk ook wel blijven beseffen dat het niet normaal is om zomaar zo’n prijs te winnen.”

Dus je kinderen hoeven straks niet te verwachten enorm verwend te worden?
“Nou, ze mogen best wel wat leuks uitkiezen hoor. Laptopje, nieuwe schoenen, maar het moet zeker geen gekkenhuis worden. Daarbij ze mogen al mee op vakantie en dat zal wel lekker ver weg worden. Ik denk trouwens ook niet dat ze anders mee waren gegaan, zo verwend zijn ze dus al haha.”

En je vrouw? Heeft die wat meer privileges wat betreft het extra zakcentje?
“Nou, die zal het wel mee gaan beheren, dus dat denk ik wel haha. Maar alles moet natuurlijk in goed overleg blijven gebeuren. Nu zal mijn vrouw wel de laatste zijn die zomaar roekeloos geld uitgeeft, dus dat is niet iets waar ik me druk om zal maken. Ik ga haar wel met een vriendin een dagje naar een welness-centrum sturen. Dat vindt ze heerlijk, maar gunt ze zichzelf ook nooit. Het wordt tijd dat ze eens lekker gaat genieten en ontspannen. Je ziet, ik houd hartstikke veel van mijn vrouw. Die is natuurlijk onbetaalbaar, dus daar moet je zuinig op zijn!