• De Secret of the stones gokkast in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 20
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 6.250
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Nee
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free pins: Ja
 • Minimale inzet: 0,50 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 125 euro per draai
 • Bonus spel: Ja

Secret of the Stones gokkast

Laat de mist u meevoeren de met mos bedekte bossen in, en laat deze mystieke omgeving tot u komen. Secret of the Stones nodigt u uit om in de wereld te stappen van de druïden uit een eeuwenoude Keltische cultuur. Activeer het bonusspel en ontrafel de geheimen en magie van de oude Keltische stenen.  

Beschrijving Secret of the Stones

De opbouw van gokkast Secret of the Stones, bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 25 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Er zijn schitterende Keltische symbolen die elk hun eigen waarde hebben. De volgende symbolen van Keltische dieren zult u vinden van hoog naar laag qua waarde: Hert, Uil, Stier, Wolf en Slang. Het Wild symbool vervangt elk ander symbool, op het scatter symbool na.

Free Spins Bonus

Mocht u 3 of meer Heilige Keltische Bomen scatter draaien, dan ontvangt u de Free Spins bonus met minimaal 10 Free Spins. Voordat de Free Spins beginnen brengt u eerst een bezoek aan een oude druïde en zijn 20 Keltische stenen. De aantal scatter symbolen die draait, bepalen hoeveel stenen u mag aanwijzen. Dat zijn er dus 3, 4 of 5. In deze stenen zitten geweldige geheime cadeaus voor u verstopt. Enkele ervan zijn: extra spins, multiplier en wilds. Dus alvorens de Free Spin bonus begint. kunt u de 10 Free Spins uitbreiden met allemaal extra’s van druïde en zijn magische Keltische stenen.

 • Minimuminzet is 0,01 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 125 euro per spin

Bediening Secrets of the Stones

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Secrets of the Stones

Secret of the Stones geeft een gevoel van mystiek en misterie. Het oud Keltische staat in dit spel centraal en dat is te voelen, te zien en te horen. Naast de grafische hoogstandjes neemt ook het geluid u aan de hand mee door de magische wereld van druïden en stenen. Het Free Spins bonusspel is verbluffend en voegt absoluut wat spannends toe aan deze online gokkast en een extra mogelijkheid tot het winnen van mooie bedragen. Mijn waardering voor dit spel is groot en geef het een dikke voldoende. Ik ben benieuwd naar wat u ervan vindt!

Cijfer recensist FZ: 8,5
Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...