Secret Code

Gokkasten NetEnt Gokkasten
 • De Secrete Code gokkast in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 20
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 20.000 euro
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Nee
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free pins: Ja
 • Minimale inzet: 0,01 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 50 euro per draai
 • Bonus spel: ja

Intro Secret Code

Online gokkast The Secret Code is duidelijk gebaseerd op de film ‘The Da Vinci Code’ uit 2006 met acteur Tom Hanks. Dit spannende avontuur speelt zich eveneens af in de stad Parijs, waar u historische religieuze geheime codes moet kraken in een wereld vol list, bedrog en moord. Kraakt u de code dan zullen u mooie beloningen toekomen. Geniet van dit mysterieuze en spannende spel vol grafische hoogstandjes, bijbehorende geluiden en gezang van de monniken op de achtergrond. Waan uzelf als symboliek expert Robert Langdon uit de film en beleef dit spel en win mooie beloningen.

Beschrijving Secret Code

De opbouw van gokkast The Secret Code, bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 20 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Het Willd symbool vervangt elk ander symbool, op het scatter symbool na. Wanneer het Wild symbool, in dit geval een monnik met een dolk, in de 2e, 3e of 4e rij een winnende combinatie maakt, zal het Wild symbool de hele rol bedekken als Wild. Zo worden uw kansen om te winnen nog groter en waardevoller.

Free Spins

Mocht u 3 of meer scatter symbolen draaien, dan ontvangt u de Free Spins bonus. Door één scatter symbool uit te kiezen wordt bepaald hoeveel Free Spins u ontvangt en met welke multiplier. En telkens wanneer u tijdens de Free Spins weer een scatter draait word de multiplier verhoogde tot een maximum van 20x.

Overige features

Het bonusspel begint wanneer u 3 bonus symbolen draait, welke overigens alleen op de 2e, 3e en 4e rol voorkomen. Het bonusspel van The Secret Code is zeer interessant. Vijf gemaskerde beelden staan voor u met slechts één vraag: “Welke is een engel en welke een demon?” U ontvangt 5 sleutels, welke moeten passen op de doosjes welke deze beelden vasthouden. Voordat u een sleutel probeert, is de keuze aan u of u denkt of het een engel of demon is. Klopt uw voorspelling m.b.t. een engel, dan wordt u hier voor beloont. Een mysterieuze en spannende bonusspel dus!

Gamble

Wat overigens ook nog een aardige feature is in dit spel, is dat u aan het einde van de bonusspel wederom een gokje mag maken, als u dat zou willen. U kunt namelijk het gewonnen bedrag van het bonusspel inzetten om te verdubbelen in het ‘Gamble’ spel. U kunt dit blijven doen tot u verliest of totdat u het maximum heeft bereikt van 500.000 munten. U kunt overigens ook de helft inzetten om het risico te beperken om uw gewonnen bonusgeld weer kwijt te raken.

U ziet het! Een veelzijdige gokkast met leuke mogelijkheden. Veel plezier en succes met de bijzondere features!      

 • Minimuminzet is 0,01 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 50 euro per spin

Bediening Secret Code

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 5 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Secret Code

Mysterie en raadsels zijn wel echt dingen die mij heel erg kunnen boeien. En zoals de film ‘The Da Vinci Code’ mij heel erg boeide en intrigeerde, zo doet ook dit spel dat. Het is een spannend gevoel wanneer het voelt alsof u zelf ronddwaalt op zoek naar antwoorden door het ontrafelen van codes en geheimen. Ook het muziekje doet het spel en de spanning eer aan. Vanaf het moment van horen, geeft het een bepaald gevoel van geheimzinnig en duister, maar tegelijk ook weer van vredelievend. Deze gokkast van NetEnt is niet alleen zomaar een gokkast, maar eerder een beleving. Dat maakt, tezamen met de graphics en features, deze gokkast een topper en genot om te spelen! Probeer hem nu uit in de ‘fun modus’ en mocht u voor daarna voor echt geld gaan spelen, dan wensen wij u veel succes! Het is namelijk absoluut mogelijk flinke beloningen op te strijken. Voor mij is dit werkelijk een uitstekende gokkast!   

Cijfer recensist FZ: 8,5

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...