• De Robin Hood gokkast kort samengevat
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 20
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 5000
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Ja
 • Scatter symbolen: Nee
 • Free pins: Ja
 • Minimale inzet: 0,20 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 100 euro per draai
 • Bonus spel: JA

Robin Hood gokkast

“Hij steelt van de rijken en geeft aan de armen.” Robin Hood: de held en legende van Middeleeuws Engeland. Menig verfilmingen bestaan er, waar karakters in voor komen die u terug zult vinden in dit spel. Midden in de bossen, nabij een prachtig kasteel speelt de setting van dit spel zich af. En wat voor een spel? Een fantastisch spel! Grafisch gezien is dit werkelijk een paradepaardje van NetEnt waarin mooie 3D effecten gebruikt worden. Karakters in de draairollen die tot leven komen, het vullen van schatkistjes om Free Spins te verzamelen en een multiplier na elke winnend combinatie. Deze online gokkast is gewoonweg verbluffend, vooruitstrevend en wordt niet voor niets als één van de mooiere gokkasten van NetEnt genoemd.    

Beschrijving Robin Hood

De opbouw van online gokkast Robin Hood, bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 20 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. En wanneer u een winnende combinatie heeft, schuiven de rollen door en komt er een nieuwe rol bij. Dit is zeer vermakelijk, zeker gezien het feit dat dit tevens gekoppeld zit aan een multiplier die kan groeien t/m factor 5. Verzamel tijdens het draaien ook geldzakken om Free Spins mogelijk te maken. Op elke rol zit een geldzak, en wanneer u een geldzak draait worden deze in de schatkisten voor de rollen geplaatst. Wanneer een schatkist 4 zakken bevat, ontvangt u de Free Spins. Tijdens de Free Spins kunt u nog meer Free Spins verdien.  Mocht u trouwens voor echt geld spelen, dan worden deze zakken maar liefst 1 jaar bewaard. In het spel zitten gouden Robin Hood plaatjes welke als Wild fungeren. Deze Wilds vervangen elk symbool, op de geldzakken en Free Spins symbool na.       

 • Minimuminzet is 0,20 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 100 euro per spin

Bediening Robin Hood

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Robin Hood

Een aanblik was voor mij al genoeg om te beseffen dat dit wel eens heel mooi spel moet zijn. Ik was direct verkocht! Sowieso, spellen die iets met oudheid en mythische figuren te maken hebben spreken mij al zeer aan. Maar als het dan ook nog eens zo verbluffend mooi is, dan is dat een pure traktatie. En dat is online gokkast Robin Hood dan ook! De animaties zijn geweldig en het 3D effect maakt het grappig en vermakelijk. De features zijn ook iets wat deze gokkast eer aan doet, daar ze op bijzondere wijzen verkregen moeten worden. Het is ten opzichte van andere gokkasten, gewoon een ontzettend mooi spel met unieke elementen. Voor mij hangt deze gokkast van NetEnt bijna tegen perfiectie aan, en dat is een mening die ik niet gauw zou hebben. Laat ik stoppen met zoveel te vertellen en u nu de gelegenheid geven om dit zelf te mogen ervaren. Robin Hood gokkast druk ik uit in zeer goed en wens u er heel veel plezier mee!

Cijfer Recensist FZ: 9

Jeroen Profile Picture
Jeroen Visser, 45
Website Manager
Met meer dan tien jaar ervaring in de online casino industrie weet Jeroen als geen ander hoe competitief de wereld is en wat erbij komt kijken om een goed en betrouwbaar platform voor online gokken te vormen. Als de Website Manager van NederlandseGokkasten.com wordt hij dagelijks geconfronteerd met nieuwe technische, creatieve en grafische ontwikkelingen en het is zijn taak om de ‘parels’ hieruit te kunnen pikken....