Robin Hood maakt dromen werkelijkheid!

Robin Hood

Terence de Kort gebruikte niet meer dan €30 om online te spelen op de kast Robin Hood. Hij speelde met dit geld maar liefst vier keer en won uiteindelijk een mooi bedrag van €4850. Terence zelf heeft naar zeggen geen verstand van online gokken, maar kreeg advies van een vriend om dit spel te spelen. Het bijzondere aan dit spel vindt hij het 3D effect. De redactie is benieuwd wat Terence van plan is met zijn gewonnen geld.

Van harte Terence, met weinig inzet heb je toch een mooi bedrag gewonnen!
“Klopt inderdaad, ik moest zelf ook twee keer kijken toen ik het bedrag op mijn scherm zag staan. Ik had namelijk maar een paar keer gespeeld en kende de kast totaal niet. Via nederlandsegokkasten.com kwam ik via aanraden van een vriend bij het spel van Robin Hood en het trok meteen mijn aandacht. Ik besloot voor maximaal €50 online te spelen. Hier heb ik mezelf dus aan gehouden. Mijn eerste gedachten toen ik het bedrag zag staan was vakantie!”

Je spreekt over je eerste gedachten, namelijk vakantie.. vertel?
“Zeker weten, ik heb een zus wonen in Australië die ik al meer dan drie jaar niet heb gezien. Vaak droom ik om haar te bezoeken en mijn eerste neefje real life te ontmoeten. Helaas is dit financieel eerder niet mogelijk geweest. Dat wordt genieten!”

Heeft je zus plannen om naar Nederland terug te te komen?
“Nee, helaas gaat mijn zus niet terug naar Nederland komen. Ze is getrouwd en haar man komt uit Australie. Hij heeft hier een hele goede baan en nu ze samen een gezinnetje hebben gesticht is hun leven daar compleet. Mijn moeder heeft vaak verdriet dat ze haar kleinkind niet heeft kunnen zien dus als het mogelijk is neem ik haar als eerste mee om kennis te maken met dit wondertje.”

Is je familie al op de hoogtevan dit geweldige nieuws?
“Mijn moeder woont niet bij mij in de buurt, en graag vertel ik dit aan haar persoonlijk. Volgende week heb ik afgesproken een weekendje bij haar te verblijven en zal ik dit mooie nieuws aan haar vertellen. Ze zal zeker emotioneel raken en mij eeuwig dankbaar zijn. Mijn zus gaan we ter plaatste verrassen, dat is tenminste mijn idee.”

 

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...