Reel Rush Gokkast

 • De Reel Rush gokkast in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 3125
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 2.000
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Nee
 • Scatter symbolen: Nee
 • Free pins: Ja
 • Minimale inzet: 0,50 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 100 euro per draai
 • Bonus spel: Nee

Reel Rush intro

Online gokkast Reel Rush brengt wel wat nostalgisch met zich mee. De layout doet sterk terugdenken aan Super Mario op de Nintendo 8-bit. En niet enkel het grafische gedeelte doet daar sterk aan denken, want ook het geluid is in 8-bit stijl. Eigenlijk is het een soort van Super Mario 8-bit meets Candy Crush. En deze smaakvolle kast van NetEnt brengt veel plezier met zich mee. Want al beschikt het niet over een bonusspel, zijn het de re-spins, Wilds, Expanding Reels en Free Spins die het hem allemaal doen. En dan nog niet gesproken over het feit dat dit de gokkast van NetEnt is met de meeste winlijnen, namelijk maar liefst 3125.

Beschrijving en winkans

De opbouw van gokkast Reel Rush, bestaat uit 5 rollen en kan in zijn maximum ook nog uit 5 rijen bestaan die tezamen goed zijn voor maar liefst 3125 winlijnen. Maar het begint eerst met 1-3-5-3-1. Elke keer wanneer er een winnende combinatie is, wordt het speelveld groter en komen er rijen bij. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Na elke winnende combinatie komt er een re-spin in een groter speelveld. En na 5 keer een winnende combinatie op rij ontvangt u 8 Free Spins in een volledig speelveld. De Wilds vervangen elk symbool, op het scatter symbool na.  

 • Minimuminzet is 0,01 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 100 euro per spin

Bediening van Reel Rush

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Reel Rush

Ik persoonlijk kan de nostalgische 8-bit layout wel waarderen en zeker wanneer ik er ook iets in terugzie van de hedendaagse Candy Crush. Deze combinatie is een mooie combinatie, maar zegt nog weinig over het spel zelf. Ik trap dan ook graag af met een noemenswaardig feitje, namelijk dat deze gokkast beschikt over maar liefst 3125 winlijnen. En ondanks dat er geen bonusspel is, maken de re-spins en Expanding Reels toch wel heel veel goed. Zeker wanneer de Free Spins aanvangen wordt de spanning groot wanneer u dit spel in ‘echt geld’ modus speelt. Maar spelen of oefenen in de ‘free modus’ kan natuurlijk ook. Want dat blijft het grote voordeel van NetEnt gokkasten, de gratis versies. Al met al krijgt deze gokkast van mij een ruime voldoende.   

Cijfer recensist FZ: 7,5

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...