• De Piggy Riches gokkast kort samengevat
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 15
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 30.000
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Ja
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free pins: Ja
 • Minimale inzet: 0,01 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 75 euro per draai
 • Bonus spel: No

Intro Piggy Riches

Piggy Credit Cards, Piggy Rolls Royces en gevulde Piggy portemonnees. Piggy Riches is de grappig geanimeerde gokkast van NetEnt wat compleet draait om geld en varkens. Dit spel schijnt best populair te zijn en Nederlandse Gokkasten begrijpt ook echt wel waarom. Naast de layout is namelijk ook de Free Spin feature een genot, waar we zo direct zeker nog meer over zullen vertellen. De geluiden sluiten leuk aan, wat de beleving van deze gokkast nog wat extra ten goede doet. Dit varkensspel is pure rijkdom!   

Beschrijving Piggy Riches

De opbouw van gokkast Piggy Riches, bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 15 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Wanneer u minimaal 3 plaatjes met een Miss Piggy draait, ontvangt u Free Spins. Het mooie is dat u dan een keuze kunt maken uit 3 keuzes van aantal Free Spins met een multiplier. Minder Free Spins hogere multiplier of meer Free Spins en lagere multiplier. Dit is een leuke feature en daar blijft het niet bij. Want wanneer u tijdens Free Spins weer een Miss Piggy tegenkomt, krijgt u er per Miss Piggy nog een Free Spin bij. Naast de Free Spins, zijn er ook nog de Wilds die afgebeeld zijn met een galante Mister Pig. De Wilds vervangen elk symbool, op het scatter symbool na, en hebben een mulitiplier x3.  

 • Minimuminzet is 0,01 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 75 euro per spin

Bediening Piggy Riches

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Piggy Riches

Wat een rijkdom hebben die varkentjes! En voor ons een rijkdom om weer op zo een mooie kast van NetEnt te mogen spelen. Geweldige grappige animatie en layout, dat is in één opslag al heel duidelijk. Maar wat natuurlijk nog belangrijker is is het spel zelf, en dat is één en al plezier. Ik ben zelf altijd van de bonussen en vond het ergens jammer dat dit spel geen bonus heeft, maar dat maken de Free Spins ruimschoots goed. Het feit dat er een keuze gemaakt kan worden in het aantal Free Spins en bijbehorende multiplier, is een absolute goedmaker. Tijdens de Free Spins valt er zeker wel een spaarvarken te vullen en ik geef dit spel in zijn geheel dan ook een goede beoordeling en raadt u zeker aan dit varkentje even te wassen. Veel plezier mocht u voor echt geld gaan spelen, wens ik u natuurlijk heel veel geluk en rijkdom!

Cijfer recensist FZ: 8

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...