Pandora’s Box

Gokkasten NetEnt Gokkasten
 • De Pandora’s box gokkast in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 20
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 40.000
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Ja
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free pins: Ja
 • Minimale inzet: 0,01 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 80 euro per draai
 • Bonus spel: Nee

Intro Pandora’s Box gokkast

NetEntertainment verwelkomt u in de Griekse Oudheid, en dan in het mythische verhaal van Pandora’s Box wel te verstaan. Pandora kreeg ooit een doosje cadeau, waarin zich het meest duisterste kwaad zou huizen, maar toch opende Pandora deze doos en liet deze duistere machten toe aan deze wereld. Dit tot groot verdriet en boosheid van de god Zeus. Alles wat overbleef in het doosje was: hoop! Herleef dit verhaal op deze mooi geanimeerde gokkast vol Oud Griekse Mythologie. Maak de juiste combinaties, draai de scatters voor winstgevende Free Spins en laat Zeus maar lekker vaak Wild zijn.

Beschrijving Pandora’s Box

De opbouw van gokkast Pandora’s Box, bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 20 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Wanneer u minimaal 3x  het plaatje van Pandora en haar Box draait, ontvangt u Free Spins. U ontvangt 10 Free Spins bij 3x Pandora, 20 bij 4x Pandora en maar liefst 30 bij 5x Pandora. Tevens wordt er op dat moment uitbetaald met een multiplier. De Mythische man met een bliksemschicht in zijn hand is Zeus en fungeert op deze gokkast als Wild. Er zijn 5 blauwe Wilds en één gouden Wild welke op de middelste rij zit. De Wilds vervangen elk symbool, op het scatter symbool na, en hebben een multiplier. De blauwe reguliere Wild heeft een factor 2 en de gouden Wild een factor 4. Laat Zeus dus maar lekker vaak verschijnen.

 • Minimuminzet is 0,01 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 80 euro per spin

Bediening Pandora’s Box

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 4 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Pandora’s Box

Als liefhebber van historie en mythologie, spreken dit soort gokkasten mij best wel aan. Zeker als een spel nog een bepaald verhaal verteld ook. En ondanks dat deze online gokkast geen bonusspel heeft, vind ik Pandora’s Box wel een spel wat ik vaker zou spelen. Niet alleen om zijn mythologische thema, maar ook omdat de verdiensten best wel goed kunnen uitpakken door de Wilds. En wanneer ik in de Free Spins modus zit wordt het al helemaal leuk. En laten we alstublieft niet de animatie en graphic kwaliteiten vergeten van NetEnt, want ook dat moet meetellen bij het beoordelen van een online gokkast. En kijkend naar de kwaliteit en het geheel is dit dan ook een absolute aanrader!

Cijfer recensist FZ: 8

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...