• De Neon Staxx gokkast in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 40
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 10.000
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Ja
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free pins: Ja
 • Minimale inzet: 0,20 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 100 euro per draai
 • Bonus spel: Nee

Intro Neon Staxx

Gokkast Neon Staxx, neemt ons mee terug in de tijd. Het ziet er futuristisch uit, maar dan wel duidelijk futuristisch zoals we dat eind in de jaren ‘80 uitdrukte. Neonlicht, en de manier waarop de animaties getekend zijn. Voor de mensen ouder dan 30 jaar onder ons, zou het herkenbaar kunnen zijn. Deze kast heeft namelijk qua muziekkeuze en ook qua look en feel heel veel weg van de tekenfilm Bravestarr. Ook wanneer we naar het logo kijken van de Neon Staxx, zien we de hippe en stoere manier van schrijven uit de ‘ 80. Deze gokkast draagt een stukje nostalgie met zich mee, wat deze gokkast heel bijzonder en absoluut zeer vermakelijk maakt.

Beschrijving Neon Staxx

De Neon Staxx heeft 5 rollen met 4 rijen en telt maar liefst 40 winlijnen. U heeft prijs wanneer u drie identieke symbolen op rij heeft in een winlijn van links naar rechts beginnende op de 1e rol. Het Wildsymbool telt voor elk symbool, om zo uw kans om een winnende combinatie te maken te vergroten. Wanneer er na een spin minimaal 3 scattersymbolen verschijnen op uw speelscherm, ontvangt u Free Spins. Het mooie van de Free Spins is, is dat u na afloop de kans hebt het gewonnen bedrag te vervijfvoudigen.     

 • Minimuminzet is 0,20 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 100 euro per spin

Bediening Neon Staxx

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote pijltjesknop om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Neon Staxx

We moeten natuurlijk als Nederlandse Gokkasten een beetje objectief blijven, echter is dit wel moeilijk voor ons met een gokkast als Neon Staxx. Neon Staxx brengt velen van ons terug in de tijd. Terug naar onze kinderjaren waar we onbezorgd genoten van tekenfilms kijken en avonturen beleven. Met Neon Staxx zien en voelen we de nostalgie en reizen we terug in de tijd. Wij kunnen dan ook niet anders concluderen dan dat deze gokkast ons ontzettend fascineert en dat we hem ten zeerste aanraden aan een ieder die de jaren 80 als kind heeft meegemaakt. NetEnt heeft zich met deze kast gericht op een bepaalde doelgroep, maar dat maakt het zeker niet minder plezant voor anderen.

 

Cijfer recensist FZ: 7

Jeroen Profile Picture
Jeroen Visser, 45
Website Manager
Met meer dan tien jaar ervaring in de online casino industrie weet Jeroen als geen ander hoe competitief de wereld is en wat erbij komt kijken om een goed en betrouwbaar platform voor online gokken te vormen. Als de Website Manager van NederlandseGokkasten.com wordt hij dagelijks geconfronteerd met nieuwe technische, creatieve en grafische ontwikkelingen en het is zijn taak om de ‘parels’ hieruit te kunnen pikken....