Mythic Maiden review

 • De Mythic Maiden gokkast in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 30
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 10.000
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Ja
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free Spins: Ja
 • Minimale inzet: 0,01 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 150 euro per draai
 • Bonus spel: Nee

Intro Mythic Maiden

Op een verlaten zolderkamer bent u omringd door de geheimzinnige nalatenschap van een ervaren overleden ontdekkingsreiziger. Overal ter wereld haalde hij relikwieën en eigenaardigheden vandaan en had hij een obsessie voor de wereld tussen leven en dood.  Sommige objecten schenen bepaalde krachten te hebben, terwijl andere weer in het teken stonden van magie en bezetenheid. Schijnbaar doen de krachten van al deze voorwerpen ook iets met de omgeving en gaat er een mythisch verhaal over zijn verdwenen dienstmeid en een ijzeren kist als portaal naar een duistere wereld. Hoe dan ook, Netent vraagt u om eens even rond te snuffelen in deze spannende kamer. Want volgens hun kan er best weleens wat waardevols tussen zitten. Mythic Maiden is griezelig en angstaanjagend, maar ontzettend leuk als u het durft te spelen.   

Beschrijving Mythic Maiden

De opbouw van gokkast Mythic Maiden, bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 30 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Een Wild symbool vervangt elk ander symbool, op scatter symbool na, en is heeft een multplier van x3 bij een winnende combinatie.

Free Spins
Wanneer u minimaal 3 scatter symbolen draait tijdens één spin, dan wint u de Free Spins feature. U ontvangt er 10 bij 3 scatters, 15 bij 4 scatters en 30 bij 5 scatters. Tijdens de Free Spins staat de ijzeren kist open en verschijnen daar extra Free Spins en multipliers tot wel x10.

 • Minimuminzet is 0,01 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 150 euro per spin

Bediening Mythic Maiden

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Mythic Maiden

Heerlijk griezelen was het op de Mythic Maiden gokkast. Ik kan wel stellen dat ook zeker de geluiden hier onder andere voor zorgen. Een ander aspect wat ik mooi vind, en dan op het gebied van de graphics, is hoe u door de rollen heen een enge kamer inkijkt. Ik denk dat er menig mensen zullen zijn die dit spel echt niet durven te spelen, wanneer ze in hun eentje thuis in een donkere kamer voor hun computer zitten. Maar voor die mensen dan een kleine geruststelling, want deze kast brengt niet alleen het kwade maar ook het goede. En het goede vertaald zich in Free Spins met gruwelijk mooie win mogelijkheden door de multiplier. Zeker voor de mensen die van dit soort thema’s houden is dit een absolute must play. Griezel vast mee in de gratis ‘fun modus’ en speelt u toch liever voor het ‘echt geld’ kan at uiteraard ook. Veel plezier en succes!

Cijfer recensist FZ: 8

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...