Mega Joker geeft Aziz zijn eigen brandweerauto als ware foodtruck!

Mega Joker

Meerdere keren heeft Aziz geluk gehad met het spelen van de Mega Joker Fruitautomaat. Eerder behaalde hij winst van  €6500, €17.500 en €24.000 en bleef hierdoor uiteraard enthousiast over dit spel. na al dit geluk heeft hij ook nog eens door het bekende bonusspel de jackpot van maar liefst €450.000 binnen gespeeld. Hij heeft intussen grote plannen gemaakt en wij van de redactie spraken met hem hierover.

Aziz, vind je het goed als we je bij je voornaam noemen?

“Uiteraard is dit goed. Haha ik ben nog steeds de beruchte Aziz uit Amsterdam. Welbekend als de frietbakker uit de Jordaan. Waarschijnlijk zullen de mensen die mijn verhaal gehoord hebben mij waarschijnlijk een nieuwe bijnaam geven.”

€450.000 niet niks! Ben je van plan om je patatzaak voort te zetten?

“Deze zaak is mijn alles. Deze zaak is een begrip voor de buurt en met al mijn vaste klanten en gezelligheid zou ik dit nog lang niet willen missen. Ik hou van mijn werk en dit maakt mij gelukkig.”

Maar vast heb je een bestemming voor het gewonnen geld, je speelt tenslotte vaak online via nederlandsegokkasten.com

“Klopt, ik heb steeds zoveel geluk gehad met het winnen van mooie bedragen waardoor ik eerlijk gezegd geen genoeg kreeg van online gokken en in het speciaal Mega Joker. Mijn droom is om een eigen foodtruck te verbouwen van een oude brandweerwagen. Het is helemaal van deze tijd en mobiel te zijn en overal aanwezig te zijn op festivals en activiteiten. Het lijkt me heerlijk om vrij te zijn en te reizen met mijn eigen foodtruck. Hier wil ik naast mijn bekende biologische patat nog veel meer specialiteiten gaan verkopen. Het moet een begrip worden in Nederland, niet alleen de Jordaan.”

Waarom de keuze van een brandweerwagen?

“Eerlijk gezegd droomde ik als kind om brandweerman te worden. De brandweerwagen is voor mij altijd iets speciaals geweest. Ik ben er zo van onder de indruk geraakt als kind, dat dit gevoel nooit weg is gegaan. Om dit te kunnen combineren met mijn passie voor mijn werk nu zou voor mij de perfecte combinatie zijn.”

 

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...