Mega Fortune Dreams bezorgd Dave een fortuin

Mega fortuneDave de Otter heeft deze week €268.000 gewonnen met het spel Mega Fortune Dreams. Er gaan vele deuren open voor hem na het winnen van dit grote bedrag. Wij zijn natuurlijk benieuwd welke deuren er voor hem zullen openen en wat zijn keuze zal zijn om dit bedrag te besteden. Wij spraken met hem.

€268.000 winnen op een doordeweekse dag is niet niks. Wat gaat er door je heen?

“Ja dat is een hele goede vraag, wat gaat er nou eigenlijk door mij heen. enorme vreugde en blijdschap dat zeker. Het was ook puur geluk, zo vaak speel ik namelijk niet online en had nog niet eerder gehoord van de website nederlandsegokkasten.com. Een vriend van mij vertelde hier over en ik besloot een kijkje op de site te nemen. Hij speelt zelf Blood Suckers maar aangezien ik totaal geen bloederig type ben koos ik voor dit spel. En eerlijk is eerlijk de naam Mega Fortune is toepasselijk!”

Wat ben je met dit geld van plan?

“Heel eerlijk? Ik heb eigenlijk geen plannen met dit geld. Ik werk voor een hoveniersbedrijf en werk veel buiten naast het ontwerpen van tuinen. Ik geniet van buiten zijn en bezig te zijn met groen, ben geboren met groene vingers denk ik! Ik zou ook niet aan moeten denken om te stoppen met werken. Wellicht begin ik ooit in de toekomst mijn eigen bedrijfje maar voorlopig zet ik het gewoon op mijn rekening tot het moment zover is.”

Dus geen groot feest om het te vieren?

“ Nee een groot feest is niets voor mij, ook hoef ik het niet van de daken te schreeuwen dat ik dit gewonnen heb. Ik zal een leuke avond plannen met mijn dierbaren familie en vrienden om dit toch een beetje feestelijk te vieren. Maar een groot feest wat ook veel geld kost, is niet besteed aan mij.”

Jij blijft lekker normaal?

“Inderdaad, mijn motto is doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Ik ben niet zo van het leven voor de buitenwereld of het uitgeven van veel geld aan onnodige dingen. Mensen worden meteen arrogant wanneer ze wat te besteden hebben en gaan naast hun schoenen lopen. Ik blijf lekker op mijn oude werkschoenen lopen en voel me vele malen rijker.”

 

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...