Lucky Angler

Gokkasten NetEnt Gokkasten
 • De lucky Angler gokkast in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 15
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld:
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Ja
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free Spins: Ja
 • Minimale inzet: 0,01 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 150 euro per draai
 • Bonus spel: Nee

Lucky Angler gokkast

Haal uw hengel, viskoffer en warme kleding maar tevoorschijn, want we gaan geldvissen in de sneeuw! Vang baarsen, meervallen, kreeften en zelfs laarzen en verander ze in mooie geldbedragen. NetEnt heeft weer een geweldige themakast neergezet waar u zich niet op hoeft te vervelen, waar de geweldige graphics grappig zijn en u met de ‘echt geld’ modus zelfs in 1 spin 100.000 euro kunt binnen hengelen.      

Beschrijving Lucky Angler

De opbouw van gokkast Lucky Angler bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 30 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke letters of plaatjes in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol, maar in dit geval ook vanaf de eerste van rechts naar links door het ‘Win Two Ways‘ systeem. Het Wild symbool vervangt elk ander symbool, op het scatter symbool na. Wanneer het Wild symbool een winnende combinatie maakt, dan bevriest deze en hij blijft hij staan, zodat hij ook voor de volgende draai weer meetelt. Het Wild symbool blijft staan totdat u geen winnende combinatie meer maakt. Deze zogeheten ‘Sticky Wilds‘ zitten op de 2e en 4e rol en bij de Free Spins zelfs in de 2e, 3e en 4e rol.

Free Spins

Mocht u 3 of meer scatter symbolen draaien, dan ontvangt u de Free Spins bonus. Op elke rol zit een scatter symbool en u ontvangt bij 3 scatters 10, bij 4 scatters 15 en bij 5 scatters 20 Free Spins..

 • Minimuminzet is 0,30 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 150 euro per spin

Bediening Lucky Angler

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Lucky Angler

Ik kan niet anders toegeven dan dat ik me reuze heb vermaakt op deze gokkast. Wat mij heel erg aanspreekt is de layout, het onderwater geluid, de voorbij zwemmende vissen en de Sticky Wilds. En zeker wanneer ik in de Free Spins modus zat was het, in combinatie met de Sticky Wilds en Both Win Ways, werkelijk vissen naar geld. Gokkast Lucky Angler gaf mij het gevoel dat ik langs de waterkant zat met een kop koffie, voelend dat ik elk moment die grote vis zal binnenhalen. Absoluut een aanrader naar een ieder en zeker een spel waar in de ‘echt geld‘modus de grote vis best wel eens binnen gesleept zou kunnen worden. Maar uiteraard is het ook plezierig om te spelen in de ‘fun modus‘. Vis ze!

Cijfer recensist FZ: 8

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...