Lost Island

Gokkasten NetEnt Gokkasten
 • De Lost Island gokkast in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 20
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 14.000
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Nee
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free Spins: Ja
 • Minimale inzet: 0,20 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 100 euro per draai
 • Bonus spel: Nee

Lost Island gokkast

Niet ver van Mexico ligt een klein tropisch eilandje verscholen met verborgen schatten en de geheimen van een oud Aztec stam. NetEnt neemt u mee naar deze Lost Island, waar u als schatzoeker een avontuur aangaat om de schatten van de Aztecs te vinden. Omgeven door de  adembenemende tropische natuur en inheemse beelden, baant u uw weg door een mysterieuze Tropisch Regenwoud en komt u kostbare objecten tegen, waar veel mensen het bestaan niet van af weten. Dus wat u vindt, mag u houden.   

Beschrijving Lost Island

De opbouw van gokkast Lost Island, bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 20 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke letters of karakters in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Het Wild symbool vervangt elk ander symbool, op het scatter symbool na. Het Wild symbool kan op elke rol vallen en voor elke Wild die er tijdens één draai valt is er een multiplier actief. Dus wanneer er bijvoorbeeld 3 Wilds vallen is er een multiplier x3.

Free Spins
Wanneer u 3 scatter symbolen draait tijdens één spin, dan wint u tot maar liefst 30 Free Spins. Gedurende de Free Spins blijft er in het midden van rol 3 een Wild symbool plakken. Tijdens de Free Spins komen er tevens ook Stacked Wilds voorbij welke weer goed zijn voor de multiplier die tot x5 kan gaan.   

 • Minimuminzet is 0,20 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 100 euro per spin

Bediening Lost Island

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Lost Island

Online gokkast Long Island behoort tot wat meer eenvoudige gokkasten. Hier ik absoluut niet mee zeggen dat ik deze kast niets vind. Ik heb met name door de multiplier Wilds me zeer vermaakt op deze tropische gokkast. Grafisch gezien en luisterend naar de geluidseffecten kan dit spel u echt even meenemen. Ik was echt even onder de indruk toen ik erachter kwam dat ik echt even mijn omgeving vergeten was en rondliep in een regenwoud. Dit spel scoort een dikke voldoende en is heerlijk simpel en goed om de wereld om u heen even te vergeten.

Cijfer recensist FZ: 8

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...