Lancering van Hidden Valley, Rainbrew en Totem Lightning power gokkasten!

Hidden Valley Gokkast

Als eerst is Hidden Valley van Quickpin dinsdag 14 Augustus gelanceerd. Hidden Valley is gebaseerd op het verhaal van Shangri-Li. Twee reizigers hebben samen een geheime doorgang gevonden naar de vallei. Samen gaan ze die kant op met hun Sherpa.

Het belangrijkste kenmerk in Hidden Valley zijn de Stacked Wilds en de Random Wild Multiplier. Het bereik van de Multiplier wordt gekozen door een side bet. Daarnaast mogen de Free Spins niet ontbreken in Hidden Valley, deze spelen zich ook al in de Hidden Valley. In deze extra rondes kunt u extra spins winnen en reguliere symbolen omzetten in Wilds, waardoor u enorme winsten kunt creëren. U kunt deze gokkast spelen op uw desktop, maar natuurlijk ook op uw smartphone en/of tablet.
Hidden valley is daardoor dus zeker een gokje waard!

Rainbrew Gokkast

Op 16 Augustus wordt het gloednieuwe spel Rainbrew van JFTW gelanceerd! Zij brengen momenteel al hun spellen exclusief uit via het Quickfire Microgaming-platform. De Rainbrew gokkast is hun vijfde spel wat zij hebben gelanceerd en ze hebben zeker onze aandacht gekregen.

Om te beginnen kan Rainbrew van 243 naar 1125 manieren gaan om te winnen. De gokkast heeft 5 rollen en 3 rijen, maar heeft ook 2 extra potentiële rollen, die kunnen worden geactiveerd door de Wild Symbolen. De Rainbrew symbolen kunnen de Free Spins rondes activeren, waarbij u vele kansen heeft om iets moois te winnen en de gokkast heeft alleen al onze aandacht getrokken door van 243 naar 1125 manieren om te winnen te gaan!

Totem Lightning Power Gokkast

Als last but not least wordt ook op 16 Augustus de gokkast Totem Lightning Power gelanceerd door Red Tiger! In dit vermakelijk spel zijn serieuze hoeveelheden met geld te winnen, zonder ook maar een spier te verplaatsen. Wat wij hebben opgemerkt aan de gokkast is dat de rollen technisch niet draaien, maar dat de rollen als tegels op elkaar vallen. Na elke winst word alleen de desbetreffende tegel vervangen door een nieuw symbool, terwijl de symbolen met een lagere waarden uit het spel worden geschrapt, waardoor de maximale winst wordt behaald in uw volgende overwinning!
Wat de gokkast ook zo speciaal maakt is dat de Symbol Strike bar die u rechts kunt zien op e gokkast. Op deze Strike Bar kunt u Royals vinden en wanneer deze symbolen combinaties vormen, worden ze van de rollen verwijderen. Hierbij vallen er nieuwe symbolen binnen en hopelijk blijven deze symbolen u overwinningen geven. Het idee daarbij is dat u uiteindelijk alle lage symbolen verwijderd en vervangt met de hoogbetaalde symbolen, waardoor er meer ruimte ontstaat voor de hoogbetaalde symbolen om combinaties te vormen.

Een andere leuke functie is de blikseminslag, deze raakt de rollen en verwijderd direct alle laagbetaalde symbolen, waardoor u weer toegang krijgt tot de Symbol Strike Bar. daarnaast kan deze blikseminslag er ook voor zorgen dat er bepaalde symbolen worden gekloond, om u te helpen met nog meer overwinningen!

Het is daarom dan ook zeker de moeite waard om deze gokkasten uit te proberen, wanneer u onze selectie van gokkasten wilt bekijken dan kunt u een kijkje verder nemen op onze website.

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...