Koi Princess gokkast review

 • De Koi Princess gokkast kort samengevat
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 20
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 200.000
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Ja
 • Scatter symbolen: Ja
 • Freespins: Ja
 • Minimale inzet: 0,02 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 200 euro per draai
 • Bonus spel: Ja

Intro Koi Princess

De Koi Princess heeft een zeer hoog vermaakgehalte. Niet alleen zit dit spel grafisch helemaal top in elkaar, maar heeft het ook op het gebied van speelplezier en bonussen veel te bieden. Deze gokkast heeft een duidelijke Japanse thema en is het in de tekenstijl van de Japanse animatiefilms wat er bijzonder goed uit ziet. Met een tempel en een waterval op de achtergrond en een Japans muziekje is qua sfeer helemaal compleet. Maar daar blijft het niet bij, want wat kunnen we verwachten van het spel zelf? Nou een hoop, kunnen wij u vertellen. Zo zijn er namelijk twee verschillende Free Spins te behalen en ook diverse bonusspellen om de winst een flinke boost te kunnen geven. Radje draaien om welk bonusspel u krijgt en de ‘Bet Bonus’ waar u hoge geldprijzen kunt winnen. En bij elk bonusspel verandert ook nog eens het achtergrond en vliegen er onder andere regelmatig draken langs.

Beschrijving Koi Princess

De opbouw van de Koi Princess gokkast is 5 rollen van 3 rijen, 20 winlijnen en een uitbetalingspercentage van 96,23%. Er zijn Wild symbolen die andere symbolen kunnen vervangen en zo is er de Bonus Bet modus. De Bonus Bet modus kan geactiveerd en gedeactiveerd worden. Wanneer deze geactiveerd is maakt u kans random een bonus of feature te krijgen of de Bonus Wheel. Uw inzet wordt hiermee wel automatisch verdubbeld, maar de bonussen zullen wel hoger uitpakken, wat uw kans om een hoog bedrag te winnen aanzienlijk verhoogd. Maak ook kennis met de diverse Free Spins, waar u gegarandeerd wint.

 • Minimum inzet:  0,02 eurocent
 • Maximum inzet: 200 euro

Bediening Koi Princess

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote pijltjesknop om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Koi Princess

Alleen al op veelzijdigheid scoort Koi Princess hele hoge ogen. De bonussen en features zorgen voor zoveel plezier, spanning en vermaak, dat de mooie animatie alleen nog maar de perfectie aanstipt. Qua thema is het schitterend! De Japanse invloeden brengen nog meer mysterie met zich mee en tegelijkertijd lijkt het net of u zelf onderdeel bent geworden van een Japanse animatiefilm. Wij raden u deze NetEnt gokkast ten zeerste aan, zeker wanneer u houdt van bonusspellen en extra features. Probeert u hem wellicht eerst uit in de ‘free run’ modus, zodat u de diverse bonussen kunt leren kennen.  

Cijfer recensist FZ: 8

Jeroen Profile Picture
Jeroen Visser, 45
Website Manager
Met meer dan tien jaar ervaring in de online casino industrie weet Jeroen als geen ander hoe competitief de wereld is en wat erbij komt kijken om een goed en betrouwbaar platform voor online gokken te vormen. Als de Website Manager van NederlandseGokkasten.com wordt hij dagelijks geconfronteerd met nieuwe technische, creatieve en grafische ontwikkelingen en het is zijn taak om de ‘parels’ hieruit te kunnen pikken....