Kings of Chicago

Gokkasten NetEnt Gokkasten

Kings of Chicago review

 • De Kings of Chicago gokkast in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 3 x 5 rijen kaarten en 5 winlijnen
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 25.000
 • Wild Symbolen: Ja (jokers)
 • Vermenigvuldiger: Ja
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free Spins: Ja
 • Minimale inzet: 0,02 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 37,50 euro per draai
 • Bonus spel: Nee

Intro Kings of Chicago

Het eerste spel van NetEnt waarin Video Poker wordt verweven in een gokkast. De reguliere gokkast symbolen zijn vervangen door kaarten en gaat het nu ook om winnende pokerhanden. Vanaf Three of a Kind heeft u als speler een winnende combinatie te pakken en om het allemaal wat spannender en makkelijker te maken is er een Joker toegevoegd welke ook nog eens de opbrengst van de winnende handen verdubbeld. Hier blijft het allemaal niet bij, want dit spel zit vol met features die deze innovatieve gokkast een bijzondere gokkast maken. En u kunt dit spel gratis of voor ‘echt geld’ spelen.

Beschrijving Kings of Chicago

De opbouw van gokkast Kings of Chicago, bestaat uit 5 kaartrollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 5 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal een Three of a Kind gerealiseerd wordt. Er is een Joker die als Wild fungeert om makkelijker combinaties te maken en kent een x2 multiplier.  De Joker kan vervanging zijn voor elke kaart.

Free Spins
U ontvangt Free Spins wanneer er minimaal 5 Free Spins symbolen verschijnen. Bij 3 symbolen ontvangt u 10 Free Spins, 15 bij 4 en maar liefst 30 bij 5.  Alle winnende combinaties bij de Free Spins kennen een x2 multiplier.

 • Minimuminzet is 0,05 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 50 euro per spin

Bediening Kings of Chicago

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Kings of Chicago

“Tja…was dit nou een gokkast of toch een speeltafel?” Het is een gokkast maar door de echte pokercombinaties die gemaakt moeten worden, is het weer geen gokkast te noemen. Hoe dan ook, het is een vermakelijk spel en dat is het belangrijkste. Het is ook wel een pre dat er een joker in het spel zit, want dat maakt de combinaties toch echt stukken makkelijker en realiseerbaar. Ik had dan ook zeker een paar keer een goede combinatie te pakken. En het is zeker ook weer gokkast eigen dat er Free Spins zijn, die hebben we natuurlijk ook niet bij een normaal pokerspel. Kings of Chicago heeft mij enigszins wel positief verrast, want ik was eerlijk gezegd best sceptisch. Maar het is me uiteindelijk dus heel positief meegevallen. U zou het eigenlijk gewoon maar eens moeten uitproberen in de ‘fun modus’ en wellicht daarna is in de betaalde versie.

Cijfer recensist FZ: 7,5

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...