King of Slots gokkast review

 • King of slots gokkast kort samengevat
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 25
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Ja
 • Scatter symbolen: Ja
 • Freespins: Ja
 • Minimale inzet: 0,25 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 250 euro per draai
 • Bonus spel: Ja

Intro King of Slots

King of Slots is een klassiek spel met een hedendaagse uitstraling en functionaliteiten. Eigenlijk is het een fruitautomaat in een modern jasje. Meer kleur, glans en vooral de ‘Sticky Win Re-Spins’ zorgen voor een zeer vermakelijk spel.

Kijken we naar het thema dan zegt de naam het al een beetje! Pak een oude fruitautomaat, steek die in een modern jasje en voeg daar koninklijke thema aan toe. Zo ziet u naast de klassieke vruchten en letters ook kronen en diamanten voorbij rollen. De aangename kleuren, het sfeervolle muziekje en de aanwezigheid van de Koning zelve, maakt deze gokkast compleet en vermakelijk. Probeer het uit en wellicht voelt u zicht binnenkort ook Koninklijk.  

Beschrijving King of Slots

King of Slots telt 25 winlijnen en is opgebouwd uit 5 rollen met 3 rijen. U kunt het inzetniveau bepalen alsmede de muntwaarde, waarmee u uw inleg bepaalt. Een winnende combinatie is wanneer u 3 of meer identieke symbolen heeft van links naar rechts, waarbij Wild als elk symbool geldt. Wat wij absoluut een positieve toevoeging vinden is de ‘Sticky Win’. Wanneer een u een winnende combinatie heeft, blijft die combinatie staan en draaien de rollen opnieuw, oftewel een ‘re-spin’. Mocht u dan weer een winnende combinatie hebben, dan herhaald dit zich tot er geen nieuwe combinatie gemaakt wordt. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de King of Slots ook nog de mogelijkheid tot Free Spins met vermenigvuldiger. U krijgt deze Free Spins wanneer u 3x het symbool heeft.

Bediening King of Slots

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. U kunt helaas niet de spelregels raadplegen in de ‘fun modus’. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Autoplay voor automatisch spinnen, de grote pijltjesknop om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet, met ‘Level‘ kunt het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen en met Coin Value de muntwaarde.

U kunt bij de King of Slots kiezen uit 7 verschillende muntwaarden van € 0,01 t/m € 1,00. Het bedrag wat je per ronde inzet is het inzetniveau wat vermenigvuldigd wordt met het aantal winlijnen en de gekozen muntwaarde. Hieronder vindt u de minimum en maximum inzet voor deze gokkast.

 • Minimum inzet: 0.25 eurocent
 • Maximum inzet: 250 euro

Beoordeling King of Slots

Deze koninklijke fruitmachine, die de uitstraling, vormgeving en functionaliteiten heeft van deze tijd, is zeer vermakelijk. De ‘Sticky Win Re-Spins’ maken het zelfs nog leuker en door de minimum inzet van € 0,25 en maximum inzet van € 250 is deze gokkast geschikt voor een ieder zijn of haar budget. Wij zijn ervan overtuigd, dat wanneer u dit spel gaat spelen, dat u wel even blijft sticken.

Cijfer recensist FZ: 8

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...