Jack and the beanstalk brengt Nicoline naar haar grote voorbeeld Beyonce

Jack and the BeanstalkNicoline probeerde niets vermoedend zonder na te denken het spel  Jack and the beanstalk en dit pakte voor haar goed uit. Het beloofde potje goud, werd werkelijkheid en ze won maar liefst een bedrag van  €14.530. Zo’n groot bedrag heeft Nicoline nog nooit eerder op haar bank rekening gehad en we spreken haar over deze ervaring.

Van harte gefeliciteerd Nicoline, had je dit ooit kunnen verwachten?

“Uiteraard heb je altijd de hoop iets moois te winnen als je online een gokje waagt. Maar het winnen van zo’n mooi geld bedrag had ik eerlijk gezegd nooit durven dromen. Ik was eigenlijk een beetje aan het zoeken naar een gokkast met diamanten, de gedachten was dat deze diamanten wellicht voor echte diamanten gingen zorgen. Per toeval kwam ik Jack and the beanstalk tegen een spel wat ik wel vaker gratis gespeeld heb en met leuke herinneringen.

Nadat ik met dit spel zoveel geluk heb gehad en uiteindelijk het bedrag van  €14.530 zag staan, heeft er voor gezorgd dat ik minimaal een half uur heb staan springen en gillen in de kamer. Ik dacht laat ik eens een paar euro er op zetten en met echt geld iets te winnen, dat is uiteraard leuker dan alleen punten voor de fun. En dit pakte voor mij super goed uit! Wel heb ik meteen verstandig gehandeld en dit bedrag gestort op mijn rekening. Verder spelen met zo’n grote waarde leek me onverantwoord.”

Wat zijn je plannen met dit geld?

“Ik droom al jaren om een concert van Beyonce bij te wonen. Echter heb ik altijd pech wanneer zij een tour door Europa maakt en is alles meteen uitverkocht. Nu ik genoeg geld heb om een show van haar bij te wonen ergens in Amerika is dit natuurlijk nog veel toffer! Ik hoop snel dat zij een tour gaat maken of een speciaal concert geeft ergens in New York of Florida. Ook Zuid Amerika zou heel erg gewenst zijn. Dan ga ik samen met mijn beste vriendin en nodig ik haar uit om met mij mee te gaan. Uiteraard wordt dit dan meteen een vakantie om nooit te vergeten.”

Klinkt als een weloverwogen beslissing, is je vriendin ook al op de hoogte?

“Geloof me dit is zeker een weloverwogen beslissing, ik droom hier al zoveel jaren van en nu heb ik eindelijk de mogelijkheid om deze droom uit te laten komen. Mijn ouders zullen zeggen, zet het geld toch verstandig op je rekening. Tuurlijk hebben zij een punt en zal ik een deel hier van op mijn spaarrekening storten. Maar mijn motto is geld moet rollen, en zeker geniet van het leven zolang het kan. Mijn beste vriendin zie ik volgende week en dan ga ik haar verrassen met dit grote nieuws. Ik weet 1000% zeker dat zij net zo gelukkig is met deze trip aangezien we al van klein af aan samen luisteren naar Destiny’s Child.”

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...