Icy Wonders

Gokkasten NetEnt Gokkasten

Ice Wonders review

 • De Icy Wonders gokkast kort samengevat
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 30
 • Oplopende/progressieve bonus: Ja
 • Maximale jackpot in echt geld: 24.000
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Nee
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free Spins: Ja
 • Minimale inzet: 0,01 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 60 euro per draai
 • Bonus spel: ja

Intro Icy Wonders

Trek uw winterkleding maar aan want we gaan een reis maken naar de meest koude plekken van de wereld. En mocht u het nog koud hebben, dan zorgt deze gokkast echt wel voor een beetje opwinding en opwarming door de progressieve jackpots die gekoppeld zitten aan gokkast Tiki Wonders.

In Icy Wonders gaan we dieren bewonderen die in de meest koude gebieden van de wereld wonen. En een wonder gaat het zeker worden, want we zullen op één plek ijsberen, pinguins, walrussen, husky’s en Eskimo’s gaan zien. Want wat niet iedereen weet is dat ijsberen en pinguins elkaar in het wild nog nooit gezien hebben. De ijsbeer woont op de Noord-Pool en de pinguïn op de Zuid-Pool. Maar ach… dat mag de pret niet drukken toch? We zitten nou eenmaal in een Icy Wonder en is er reden genoeg voor vermaak.   

Beschrijving Icy Wonders

De opbouw van gokkast Icy Wonders, bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 30 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Een Wild symbool vervangt elk ander symbool op de scatter en jackpot na.

Free Spins
Wanneer u minimaal 3 Eskimo scatter symbolen draait tijdens één spin, dan wint u de Free Spins feature. U ontvangt er 10 bij 3 scatters, 20 bij 4 scatters en 30 bij 5 scatters. Tijdens de Free Spins is er een x2multiplier.

 • Minimuminzet is 0,01 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 60 euro per spin

Bediening Icy Wonders

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 4 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Icy Wonders

Wanneer een gokkast over een jackpot beschikt is het vaak sneller leuker om te spelen. Icy Wonders is zo een voorbeeld daarvan. Voor mij zou het niet gauw mijn keuze zijn om op deze gokkast te spelen. De animaties zijn op zich vrolijk en grappig, er is een Free Spins feature en zelfs een bonusspel. Ik vind hem vermakelijk en kan er best af en toe een beetje warm van worden, maar vind het geen topper. Er zijn dus 2 progressieve jackpots die gekoppeld zijn aan de Tiki Wonders gokkast. En wellicht overkomt nou net u een wonder één van de jackpots te winnen. Wilt u eerst weten aan welk spel u begint, dan kunt uiteraard even rondkijken en spelen op de gratis versie. Want spelen met ‘echt geld’ blijft natuurlijk altijd geheel vrijblijvend.  

Cijfer recensist FZ: 7

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...