Half miljoen rijker door het spelen van Hall of Gods

HallOfGodsAls groot fan van Lord of the Rings kwam Danny Zegger terecht in het bonusspel van het spel Hall of Gods. Hij wist als met dit spel de jackpot van maar liefst €560.000 binnen te halen. Danny kon zijn ogen niet geloven en nog steeds is hij helemaal in shock van deze gebeurtenis. Wij hebben met hem gesproken over zijn toekomstplannen.

Hoe voelt het om sinds kort meer dan een half miljoen op je rekening te hebben staan?

“Heel eerlijk is dit gevoel onmogelijk voor mij te beschrijven. Het is zo onwerkelijk dat het lijkt of ik Bilbo Baggings ben die merkt dat hij onzichtbaar wordt wanneer hij de ring om doet. De wereld ligt nu echt aan mijn voeten en zoveel geluk heb ik eerder niet gekend. Wel won ik eerder via .nederlandsegokkasten.com leuke bedragen met als uitschieter €10.000. Daar heb ik destijds een nieuwe auto van gekocht. Maar dit is niet vergelijkbaar. Natuurlijk speel je om te winnen, en zeker ik ben een ervaren online gokker aangezien ik het gewoon leuk vind maar blijf altijd nuchter betreft het winnen / verliezen van geld.”

Je verteld dat je eerder in de prijzen viel, heb je toen nagedacht wat je zou doen met een nog grotere prijs?

“Uiteraard fantaseer je af en toe wat je zou doen wanneer je een miljoen zou winnen, maar echt concrete plannen heb ik eerlijk gezegd nog nooit gemaakt. Wie gaat er tenslotte van uit om ook echt een prijs als dit te winnen? Maar wel speel ik vaak LARP (live action role play) met een goede vriend en fantaseerde we ooit samen om naar New Zeeland te gaan waar Lord of the Rings is opgenomen. Deze fantasie kan nu makkelijk werkelijkheid worden en dan neem ik zeker mijn goede vriend mee.”

En de rest van het geld? Je houdt tenslotte een hoop over.

“Daar ga ik wel van uit ja haha. Eigenlijk heb ik vrij snel plannen gemaakt om mijn huis wat op te knappen. Het is erg verouderd en toe aan een nieuwe keuken / badkamer. Dit was eerder niet financieel mogelijk dus dan denk je hier wel over na maar weet je dat het plannen zijn op de langer termijn en wat in delen gerealiseerd moet worden. Nu is dit probleem opgelost en kan ik mooi mijn badkamer en keuken laten verbouwen. Ook ga ik een aparte ruimte in huis creëren om een thuis bioscoop te maken, een droom van veel mannen denk ik! Aangezien mijn vriendin vaak gek wordt van onze mannen avondjes is dit probleem ook meteen opgelost”  

Ga je ook je vriendin verrassen met iets speciaals?

“ Tuurlijk hoort een verrassing voor mijn vriendin er zeker bij. Ze is niet zo van de verrassingen en ook niet echt bezig met luxe leven. Ze is snel tevreden en geeft weinig geld uit aan dure kleding of andere spullen. Toch denk ik voor elke vrouw dat een luxe leventje snel wend en dit gun ik haar ook van harte. Ze kan lekker shoppen wat ze wil en zich laten verwennen bij de schoonheidssalon of kapper wanneer gewenst. Ze is erg belangrijk voor me en wat van mij is is uiteraard ook van haar. We hebben geen plannen om te trouwen, maar een mooie ring als symbool zal er ook komen als gebaar voor mijn liefde voor haar.”

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...