Go Bananas

Gokkasten NetEnt Gokkasten

Go Bananas gokkast review

 • De Go Bananas in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 20
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 7.000
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Nee
 • Scatter symbolen: Nee
 • Free Spins: Nee
 • Minimale inzet: 0,20 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 200 euro per draai
 • Bonus spel: Nee

Intro Go Bananas

Hoog in een boomhut ergens in het midden van een jungle hier ver vandaan, hoort u de tropische vogels, papegaaien en geniet u rustig van de tropische vruchten, kokosmelk en andere lekkernijen. Maar u bent er kennelijk niet alleen en ook uw rust is van korte duur. Brutale apen van diverse soorten komen uw namelijk aandacht vragend even de andere rijkdommen laten zien van deze gevulde jungle, namelijk bananen. Een beetje competitief laten zij zien wie zij zijn en wat zij kunnen met hun bananen, maar dat zou best wel eens goed voor u kunnen uitpakken. Laat ze maar komen dus met die bananen!

Beschrijving Go Bananas

De opbouw van gokkast Go Bananas, bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 20 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Een Wild symbool vervangt elk ander symbool en die komen in dit geval niet alleen. Want elke aap die in het speelscherm verschijnt laat zijn eigen Wild achter d.m.v. bananen, wat geweldige winsten kunnen opleveren. Bij deze stel ik u voor aan deze Wilde Apen:

Wild Gorilla: De grootste van allemaal en zichzelf gekroond als koning van de jungle. Deze statige koning zorgt voor maar liefst 5 Wilds achter in de vorm van een 5 op een dobbelsteen.

Wild Orangutang: Deze elegante dame laat met alle liefde 4 Wilds voor u achter in een vierkant.

Wild Baboon: Deze humeurige baviaan laat 3 verticale Wilds achter.

Wild Langur: Deze vrolijke aap laat met plezier 3 horizontale Wilds achter.

Wild Tarsier: Deze kleine dondersteen laat 2 horizontale of verticale Wilds achter.

 • Minimuminzet is 0,20 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 200 euro per spin

Bediening Go Bananas!

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Go Bananas

Wat een bijzondere gokkast is Go Bananas! Niet eerder heb ik me zo kunnen vermaken op een moderne video slot die geen Free Spins en/of Bonussen heeft. Ik besefte me eigenlijk pas bij het schrijven van deze review dat deze features er niet in zaten. En dat zegt heel veel over het vermaak van dit spel. NetEnt heeft wat mij betreft weer iets van de bovenste plank getoond op een heel hoog niveau. Als we alleen al kijken naar de animaties en hoe deze tijdens het spel plots tot leven komen, dan is het een verademing om naar te kijken. Daarnaast krijg ik een heel aangenaam gevoel van de jungle achtergronden die mij te gehoren komen. Heerlijk om naar te luisteren! Ik vergeet zelfs af en toe de knop in te drukken voor de volgende spin. Maar wanneer ik dan weer een keer draai en de apen hun werk zien doen met de Wilds, dan wil alleen nog maar nog een keer drukken. Dit spel kan ondanks het ontbreken van de Free Spins en Bonusspel zo ontzettend lucratief zijn. Laat de apen hun werk maar doen en de Wild neerzetten, dan zult u zien dat dit bijzondere hoge winsten met zicht mee kunnen brengen. Dit spel is geen aanrader maar een must om te spelen. Probeert u hem in ieder geval eens uit en maak ook eens kennis met de jungle apen, want dan begrijpt u pa echt wat ik bedoel.

Cijfer recensist FZ: 8,5

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...