Ghost Pirates review

 • De Ghost Pirates in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 243
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 3.750
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Nee
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free Spins: Ja
 • Minimale inzet: 0,01 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 62.50 euro per draai
 • Bonus spel: Nee

Intro Ghost Pirates  

Trek uw piratenpak maar aan, sta stevig op uw zeebenen en kom aan boord! We varen midden in de nacht uit naar het Caribisch gebied waar de meest waardevolle schatten ons opwachten om veroverd te worden. Zorgt u voor 3 schatkisten op de juiste plekken, dan mag u de schatkamer betreden voor nog meer goud, kostbare munten en sieraden. Maar we waarschuwen u wel, want er gaan verhalen over geesten en levende skeletten die ook op zoek zijn naar deze schat. Maar nog erger, er gaan verhalen dat de vinder van deze schatten een vloek over zich heen krijgt en zelf ook in een levende dode zal veranderen. Of hebben we nou gewoon teveel films gekeken?   
Een ieder die de film kent zal bij deze gokkast ongetwijfeld denken aan ‘The Pirates of the Caribbean’. En ik vermoed dat ook de makers van deze gokkast de film hebben gebruikt ter inspiratie bij het maken van dit spel. Een gokkast vol goud, wapens en vervloekte munten en schatten. Maak kennis met One-Eyed Ed, Peggy Rotten, Polly en Mad Monkey. Speel en laat u de schatten veroveren met behulp van de maar liefst 243 winlijnen.

Beschrijving Ghost Pirates

De opbouw van gokkast Ghost Pirates, bestaat uit 5 rollen en 3 rijen en u kunt zelf kiezen hoeveel winlijnen u heeft wat overigens ook invloed heeft op het aantal te winnen Free Spins. Het aantal winlijnen waar u uit kunt kiezen zijn: 3, 9, 27, 81 en maar liefst 243. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Echter heeft u bij het anker en kanon al voldoende aan minimaal 2 symbolen.  Een Wild symbool vervangt elk ander symbool.

Free Spins
Wanneer u minimaal 3 scatter symbolen draait tijdens één spin welke in de juiste combinatie staan, dan wint u de Free Spins feature. Wanneer u heeft gekozen voor aantal winlijnen lager dan 243 ontvangt u 10 Free Spins bij 3 scatters, 15 bij 4 scatters en 20 bij 5 scatters. Heeft u gekozen voor 243 winlijnen dan zijn het aantal te winnen Free Spins 15, 20 en 25. Tijdens de Free Spins is er een x3 multiplier.

 • Minimuminzet is 0,01 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 62,50 euro per spin

Bediening Ghost Pirates

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 5 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde. Bij deze gokkast kunt u direct op het aantal winlijnen klikken bij ‘Bet Ways’.

Beoordeling Ghost Pirates

Ghost Pirates spreekt mij vooral aan omwille van de graphics en de gedachte aan en vergelijking met de film ‘The Pirates of the Caribbean’ welke mij zeer aansprak. Dit spel oogt bijzonder mooi en griezelig leuk, maar moet eerlijk bekennen dat ik iets teleurgesteld ben. Begrijp me niet verkeerd, want het is een vermakelijke gokkast, maar wat mij betreft had het niet iets meer mogen hebben. Een bonusspel wellicht, met wat schitterende graphics zoals we bij menig gokkast van NetEnt wel zien. Een spannend muziekje op de achtergrond had overigens ook net wat meer zeilen bijgezet. Maar goed, ik heb me vermaakt en heb overigens nog een leuk bedrag buit gemaakt dankzij de 243 winlijnen en de Free Spins. En overigens voel ik me ook nog steeds springlevend. Mag eigenlijk niet klagen dus! Ik ben benieuwd wat u van deze gokkast vindt.
Cijfer recensist FZ: 7,5

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...