Geisha Wonders

Gokkasten NetEnt Gokkasten

Geisha Wonders gokkast review

 • De Geisha Wonders gokkast in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 30
 • Oplopende/progressieve bonus: Ja
 • Maximale jackpot in echt geld: 20.000 (blijft oplopen)
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Nee
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free Spins: Ja
 • Minimale inzet: 0,01 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 60 euro per draai
 • Bonus spel: Nee

De Geisha Wonders gokkast

Wist u dat de letterlijke betekenis van een Geisha ‘’kunstpersoon’’ is? Deze sierlijke vrouwen dienden als gezelschapsdames in Japan wat voornamelijk voorkwam in de 18e en 19e eeuw. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn deze dames hoogopgeleide, verfijnde en gerespecteerde gastvrouwen. Geisha’s waren zeer goed te herkennen aan hun typische kledij, wit-gemaakte gezicht, zwart opgestoken pruiken en felrode lippen.

NetEnt neemt u mee naar het oude Japan vol wonderlijke geisha’s, lampionnen, Kooikarpers, bonsaiboompjes, waaiers en Japanse thee. Binnen een mooie omgeving van bergen, tempels en de natuur is het de bedoeling dat u, in gezelschap van een geisha, zich prettig voelt en mooie winsten binnen sleept met behulp van onder andere de geweldige Free Spins en de progressieve jackpot.

Spelbeschrijving en winkans

De opbouw van gokkast Muse, bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 30 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Een Wild symbool vervangt elk ander symbool, behalve het scatter en jackpot symbol.

Free Spins
Wanneer u minimaal 3 geisha scatter symbolen draait tijdens één spin, dan wint u de Free Spins feature. U ontvangt er 10 bij 3 scatters, 20 bij 4 scatters en 30 bij 5 scatters. Tijdens de Free Spins is er een x2multiplier.

 • Minimuminzet is 0,30 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 60 euro per spin

Bediening Geisha Wonders

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 4 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Geisha Wonders

Ik vind het thema oud Japan wel een wonderlijke thema, zeker wat de geisha’s betreft. Doet me denken aan de film ‘Memories of a Geisha’ waarin heel goed geïllustreerd is hoe getraind en gedisciplineerd deze dames waren. Dus met die film in mijn achterhoofd ging ik dit spel in, maar ik vond dit spel verder niet heel speciaal in vergelijking met andere gokkasten. De progressieve jackpot maakt wel een hoop goed, want namelijk hoe hoger uw inzet des te hoger uw kans om de jackpot te winnen. En natuurlijk ben ik wel te spreken over de graphics, maar miste het introductiefilmpje en een Japans muziekje op de achtergrond. Al met al is het een vermakelijke gokkast zeker door de Free Spins en jackpot, maar niet mijn favoriet.

Cijfer recensist FZ: 7

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...