Frankenstein

Gokkasten NetEnt Gokkasten

Frankenstein gokkast review

 • De Frankenstein gokkast in een notendop
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 20
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 37.500
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Ja
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free Spins: Ja
 • Minimale inzet: 0,01 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 100 euro per draai
 • Bonus spel: Nee

Intro Frankenstein

“He is alive!” de epische woorden van Dokter Frankenstein toen zijn duistere creatie tot leven kwam. Door middel van allerlei technieken en de kracht van de bliksem lukte het hem leven te blazen in zijn wonder wat iedereen voor monster aanzag. In deze gokkast herleven we het verhaal van Frankenstein en maken wij deel uit van een weerzinwekkend spel met een mooie introductie video, spannende features en geweldige Wilds. Het eerste boek dateert uit 1818 en daarna volgden er diverse herschrijvingen, films en toneelstukken over Frankenstein. En nu vele jaren later neemt NetEnt u mee naar het oude verhaal in een hedendaagse buitengewone online gokkast. Spanning, griezelen en plezier!

Beschrijving Frankenstein

De opbouw van gokkast Frankenstein bestaat uit 5 rollen en 3 rijen, die tezamen goed zijn voor 20 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Een Wild symbool vervangt elk ander symbool, op het scatter symbool na. Er zijn in dit spel twee verschillende Wilds:

Lightning Wild: Wanneer u deze Wild tevoorschijn spint verspreid hij zich door elektriciteit.

Fire Wild: Deze Wild is actief tijdens de Free Spins en verschijnt bij elke spin en slaat als een vlam over naar nabij gelegen posities.

Burning Mill Free Spins

Wanneer u minimaal 3 molen scatter symbolen heeft ontvangt u 10 Free Spins. Dit gaat gepaard met een spannend filmpje vooraf waar het monster wordt opgejaagd door dorpsgenoten die hem in de brand willen steken, vandaar de brandende molen. Tijdens deze Free Spins krijgt u bij 2 scatter symbolen er 5 Free Spins bij en bij 3 scatters 10 extra Free Spins.

Free Spins Multiplier

Tijdens de Free Spins zit er een multiplier symbool op de 5e rol. Elke keer als u deze krijgt dan wordt de multiplier verhoogd met 1 tot een maximum van x5. U kunt dit aflezen rechtsonder in het speelscherm tijdens de Free Spins.

Inzet

 • Minimum inzet is 0,01 eurocent
 • Maximum inzet is 100 euro

Bediening Frankenstein

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Frankenstein

Frankenstein is werkelijk waar een meeslepende online gokkast. Daar het spel al begint met een introductie video en er tussendoor ook allerlei dingen gebeuren, voelt het alsof het verhaal herleeft wordt. De geluidseffecten maken het nog eens extra spannend en zo ook de Free Spins feature en de wat griezelige animaties. De Wilds maken deze gokkast nog eens extra interessant, zeker in combinatie met de multiplier die tijdens de Free Spins actief zijn. Niet alleen heeft NetEnt rekening gehouden met lust voor het oog, maar wat mij betreft ook met lust voor mijn portemonnee. Want naast het griezelen, vermaak en de grafische hoogstandjes kan dit spel ook bijzonder wat leuks opleveren en dan voornamelijk tijdens de Free Spins. Probeert u deze gokkast eens uit in de fun modus en wie weet geeft u het daarna ook een kans op een echt gokje.
Cijfer recensist FZ: 8,5

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...