Fortune Teller

Gokkasten NetEnt Gokkasten

Fortune Teller gokkast review

 • De Fortune Teller gokkast kort samengevat
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 30
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 15.000
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Nee
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free Spins: Ja
 • Minimale inzet: 0,001 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 60 euro per draai
 • Bonus spel: Ja

Intro Fortune Teller

Neemt u plaats aan tafel in deze mysterieuze woonwagen waar de gastvrouw wellicht uw komst al had kunnen zien aankomen. NetEnt’s gokkast Fortune Teller neemt u mee naar een toekomst voorspeller in ‘Gypsy Style’, zoals die vroeger op kermissen te vinden waren. U ziet, voelt en hoort de duistere wereld van het voorspellen in dit spel en kunt slechts hopen dat de glazen bol u gunstig gezind is.

Beschrijving Fortune Teller

De opbouw van gokkast Fortune Teller bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 30 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Een Wild symbool vervangt elk ander symbool, op het scatter en bonus symbool na.  

Free Spins

Wanneer u 3 of meer scatters heeft, ontvangt u 12 Free Spins. Tijdens de Free Spins is er een multiplier x3 actief.

Bonusspel

In een kamertje wacht de gastvrouw met haar zwarte kat u op om uw kaarten te bekijken. Worden het de kaarten des doods of kunt u wat winst bijschrijven in uw leven? Bij minimaal 3 bonussymbolen komt u hierachter. Het eerste symbool dient dan wel in het eerste rol te vallen.

Inzet

 • Minimuminzet is 0,01 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 60 euro per spin

Bediening Fortune Teller

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 4 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling Fortune Teller

Ik hou er altijd wel van wanneer een spel of gokkast iets mysterieus over zich heen draagt. Met name de geluiden en het bonusspel waar ik aangekeken word door de gastvrouw en haar kat en dan wat kaarten moet uitkiezen, geeft een bepaalde spanning. Maar ondanks dat is het wel een gokkast die mij gauw gaat vervelen, omdat er daarnaast verder niet veel meer gebeurd. Het is dan ook niet echt mijn favoriete gokkast, maar wel leuk om eens gespeeld te hebben. Mijn mening is dat ze rond dit mysterieuze onderwerp iets meer van deze gokkast hadden kunnen maken met bijvoorbeeld meer features of bewegende animaties.

Cijfer recensist FZ: 6,5

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...