Een nieuwe camera voor Rob dankzij het geheim van Jack Hammer

Jack-Hammer

Rob Zalen begon met een inzet van €65 en won hiermee de jackpot van Jack Hammer. Hij verdient een leuk bedrag van €9.100 en wij van de redactie van nederlandsegokkasten.com zijn uiteraard benieuwd naar zijn persoonlijke ervaring. Wordt het een luxe all inclusive vakantie of heeft Rob al andere plannen met dit geld?

Van harte gefelicteerd Rob, heb je al een idee wat je met je €9.100 gaat doen?

“ Bedankt voor de felicitatie, uiteraard is een vakantie een voor de hand liggend plan om te boeken als je een lekker geld bedrag wint, maar toch heb ik al andere plannen met dit geld. Ik heb altijd een passie voor fotografie gehad en ook verschillende cursussen gevolgd. Geld om een professionele camera te kopen was er destijds niet dus dit is het moment.”

Interessant een passie voor fotografie, wat voor soort foto’s maak je dan voornamelijk?
“Het kan van alles zijn eigenlijk. Toen ik begon waren familie foto’s en portret iets waar ik me in wilde specialiseren. Momenteel vind ik het leuk om vrij te fotograferen en het liefste actie foto’s. Lekker spontaan en het liefste van sport. Ik bezoek van sportactiviteiten om zo de beste prestaties vast te leggen en ook vaak te verkopen aan de pers. Hiervoor kan ik zeker een nieuwe camera gebruiken en deze gaat er nu als eerste komen.”

Heb je ooit gedacht aan een Go Pro ?
“Ook die staat op mijn verlanglijstje. Ik vond dit eerlijk gezegd altijd een dure aanschaf omdat ik dit toch meer zie voor persoonlijk gebruik. Vaak vind ik het leuk om tijdens de wintersport foto’s en filmpjes te maken in actie. Hier voor is de Go Pro natuurlijk het beste middel! Deze gaat er komen als ik nog budget over hou na het kopen van mijn camera. De lenzen zijn zo ontzettend kostbaar dat een groot bedrag als dit snel op kan zijn.”

Dus geld voor de wintersport blijft er niet over?
‘ Ik vrees dat we dit niet gaan redden, haha! Maar niet getreurd hoor! Ik ben ontzettend blij dat ik door het spelen van  Jack Hammer eindelijk een nieuwe camera kan kopen, hierdoor kan er weer gewerkt worden en komt er ook automatisch meer geld op de plank! Die vakantie komt er wel en zo niet gaan we gewoon nog eens een gokje wagen op nederlandsegokkasten.com.”

 

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...