Duitse gokkast speler wint de multi miljoenen jackpot op Mega Fortune!

Mega Fortune heeft nu acht jackpots van meer dan 1 miljoen euro in alleen al 2018. De laatste gelukkige ontvanger was een journalist uit Nedersaksen. Hij kwam laat terug van zijn werk rond een uurtje of 21.00 uur en besloot zich even te ontspannen door middel van een gokkast spelletje te spelen op de Mega Fortune gokkast. In de tussentijd was hij rustig een pizza in de oven aan het doen waarna hij al snel in zijn levensveranderend prijs was gevallen!!

“Ik was een paar minuten verstijfd en kon het niet geloven” zei de jackpot winnaar.

Zijn vrouw en hij zullen het prijzengeld uitgeven aan het renoveren van hun huis, het kopen van een vakantiehuis en een SUV-busje. Ze zullen ook geld opzij leggen voor de universiteit kosten van hun twee kinderen en zij zullen een gedeelte delen onder familieleden.

“Na weer een nieuw record te hebben gebroken, heeft NetEnt’s Mega Fortune nogmaals zijn legendarische status onder gokautomaatspelers onderstreept,” zei Henrik Fagerlund, Chief Product Officer van NetEnt. “Deze keer heeft het de grootste geldprijs in de geschiedenis van PokerStars uitbetaald, waarbij de jackpot het aantal Mega Fortune-miljonairs tot alweer acht in 2018 heeft doen oplopen.”

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...