NetEnt lanceert: DRIVE Multiplier Mayhem

drive-multiplier-mayhem-slot-logo

Geweldig weer een nieuwe gokkast van Netent. Drive gokkast is nog niet officieel online, maar wij hebben onlangs vast een kijkje mogen nemen achter de schermen van ontwikkelaar Netent. Wij hadden de eer om op gokkasten te mogen spelen, die nog niet uit en online te vinden. De Drive gokkast was er hier een van. We hebben onze mening en bevindingen voor u omschreven:

Thema

Meteen is te zien aan het logo van het spel dat het gaat om een race spel. Wel te verstaan racen in een sportwagen. Je neemt het op tijdens je race tegen andere coureurs. Wat wel vreemd is aangezien je geen meter voor uit gaat maar alleen rondjes draait. Maar laten we ons focussen op de kast en niet op de realiteit.

De stad waar dit zich afspeelt heeft een Urban uitstraling, om welke stad het hier gaat is ons onduidelijk. De overige coureurs waar u het tegen opneemt zijn stoere mannen in stoere race auto’s waarmee u verschillende combinaties kan maken.

Bij de juiste combinatie kunt u zoals het ook vaak gaat bij een race videogame zogenaamde nitros winnen. Dit is een boost waardoor je sneller kan racen en in het geval van deze kast sneller gaat rond draaien.

Layout

Aan de layout van de nieuwe online spellen is duidelijk te zien dat ze steeds meer gevorderd zijn in het uitbrengen van lay-outs van hoge kwaliteit en orginaliteit. De Drive gokkast heeft spectaculaire videobeelden. Wanneer je dit vergelijkt met een fruitautomaat van jaren terug zie je duidelijk verschil in lay out en aandacht voor specifieke thema kasten. Er wordt meer aandacht besteed aan vormgeving middels spectaculaire Graphic designs en videobeelden inclusief bijpassende geluiden en muziek.

Design

Het is zeer moeilijk om de trend van het gebruik van klassieke symbolen die op gokkasten voorkomen te doorbreken. Dat zie je ook in de Drive gokkast terug. Prachtige racewagens, geweldige videobeelden en dan verschijnen ineens 10, J, Q , K , A op de rollen. Overigens heeft de Drive gokkasten zoals de meeste online gokkasten vijftien lijnen waarop gewonnen kan worden.

Spelbeleving

Intens, dat is het goede woord. Wij kunnen ons goed voorstellen dat een flinke winst op de Drive gokkast leidt tot grote euforie. Niet alleen in verband met het winnen van een groot geld bedrag, maar ook omdat de spelbeleving dusdanig is dat je er, zoals dat zo mooi heet: “midden in zit”. Al met al kunnen we concluderen dat Netent wederom aan de verwachtingen heeft voldaan. U kunt de Drive gokkast is 1 van de gratis gokkasten die u kunt uitproberen alvorens u besluit voor echt geld te gaan spelen. Probeer de Drive gokkast hier uit en concludeer zelf wat u ervan vindt.

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...