Dankzij Jackpot 6000 drinkt Michiel elke dag verse koffie

Jackpot 6000Wij de redactie van nederlandsegokkasten.com spraken met Michiel de Ruiter, hij won maar liefst tien keer de jackpot met zijn favoriete online gokspel. Hij verteld ons waarom dit nostalgische spel zijn favoriet is. De naam van het spel ( Jackpot 6000 Fruitautomaat ) doet zijn naam eer aangezien hij intussen al ruim dit bedrag bij elkaar gespaard heeft. Wij waren uiteraard erg nieuwsgierig naar zijn verhaal dus zochten hem op.

Maar liefst tien keer pak jij de jackpot, jij moet vast vaker een gokje wagen?

“Haha, dit is zeker waar. Mijn resultaat is vast uitzonderlijk want tien keer met hetzelfde spel de jackpot pakken hoor je niet vaak. Ik heb ooit in het verleden een financiële meevaller gehad, en toen besloten hier €200 van te gebruiken om online een beetje te gokken. Ik vind het ontspannen om thuis vanuit mijn luie stoel een gokje te wagen en hopen op goed resultaat uiteraard. Ik speel altijd onder de €5 inzet en heb gewoon meerdere magen geluk gehad. Deze €200 had ik vrij snel terug verdiend.”

Je winst heb je verspreid behaald, heb je ook al veel uitgegeven?

“Als ik eerlijk ben heb ik wel wat geld intussen weer uitgegeven, maar wel aan nuttige dingen. Zo had ik al jaren te doen met een simpel koffiezet apparaat terwijl ik een echte koffiedrinker ben. Vaak was dit al teveel moeite en bleef het bij oploskoffie. Toen ik eenmaal wat geld op mijn rekening had staan heb ik voor mezelf een heerlijke Nespresso apparaat gekocht met automatische melk op schuimer. Zo kan ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn bezoek een fatsoenlijke kop koffie zetten met 1 druk op de knop. Makkelijk en lekker dus! De geur van verse koffie doet me elke ochtend herinneren aan Jackpot 6000.”

De volgende jackpot die je wint, bezorgd je een nieuwe oven om verse appeltaart te bakken?

“Haha die mij maar lekker die verse koffie, appeltaart bakken of iets anders is niet zo mijn ding. Ik ben niet zo van het bakken dus die luxe oven heb ik voorlopig niet nodig. Wel heb ik een vriend met wat financiële problemen, wellicht kan ik hem helpen om een zetje in de goede richting te geven. Tenslotte stort ik de rest op mijn spaarrekening en laat ik dit voorlopig veilig staan.”

 

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...