Brainstormen over wilde fantasieën na geweldig resultaat op Gonzo’s Quest

Marlies van der Velden verdiende afgelopen week maar liefst €57.750 met het spelen van spannende avonturen met het spel Gonzo’s Quest. Ze nam een prachtig geld bedrag mee naar huis en wij zijn benieuwd wat haar plannen zijn met dit geld. Onze verslaggever bezoekt haar op.

Allereerst van harte gefeliciteerd Marlies, je hebt er vast al een glaasje op gedronken

“Dezelfde avond nog! haha ik heb meteen mijn zus opgebeld maar die begreep er helemaal niks van. Ik was zo enthousiast aan het schreeuwen door de telefoon dat ze eerst een beetje bezorgd was of alles wel goed met me ging. Na een paar minuten besefte ze waarvoor ik belde en ze heeft wel tien keer gevraagd of ik een grapje maakte. Een bedrag van  €57.750 win je natuurlijk niet dagelijks.

Omdat ik geen champagne of iets in huis had heb ik een fles prosecco uit de kast gepakt en ben meteen naar mijn zus gelopen met een foto van het behaalde resultaat op mijn smartphone, dit wilde ik natuurlijk vol trots aan haar laten zien. We hebben uren zitten lachen en fantaseren wat te doen met dit geld.”

En wat voor plannen kwamen er uit dit avondje brainstormen?

“Eigenlijk van alles, maar al snel bleek dat zomaar brainstormen en wild nadenken over wat te doen met zoveel geld je al snel op ideeën brengt waarvoor je minstens €200.000 voor nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van een huis met alles op een aan. Maar ook realistische dromen zoals het kopen van een auto, al lang ben ik afhankelijk van vervoer en dit is helemaal niet prettig. Dus een auto gaat er zeker komen. Wel heb ik totaal geen besef wat een auto kost die ik mooi vindt, dus hier ga ik me voorlopig eerst maar eens in verdiepen.”

Je zus was de eerste waarmee je het nieuws deelde?

“Ja, mijn zus en ik zijn heel erg close met elkaar en wonen bij elkaar om de hoek. Dit is ideaal omdat we veel met elkaar doen en delen. Vaak bellen we of sturen we een berichtje en een paar minuten later schuiven we bij elkaar aan tafel. We eten vaak samen en kunnen uren samen op de bank hangen. Vandaar dat zij ook de eerste is waarmee ik dit nieuws wilde delen. Wellicht kunnen we samen ook een weekendje weg om het nogmaals goed te vieren en ditmaal uiteraard met een echte fles champagne!”

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...