Beach

Gokkasten NetEnt Gokkasten

Beach gokkast review

 • De Beach gokkast kort samengevat
 • Aantal rollen: 5
 • Winlijnen: 20
 • Oplopende/progressieve bonus: Nee
 • Maximale jackpot in echt geld: 40.000 
 • Wild Symbolen: Ja
 • Vermenigvuldiger: Ja
 • Scatter symbolen: Ja
 • Free Spins: Ja
 • Minimale inzet: 0,01 euro cent per draai
 • Maximale inzet: 200 euro per draai
 • Bonus spel: Nee

Intro Beach

Wat is er nou lekkerder dan een dagje ontspannen op het strand te liggen? NetEnt zet u graag in het zonnetje en nodigt u dan ook uit om mee naar het strand te gaan in het spel Beach. Vloeiend spoelen de golven de symbolen aan, wat mooi is om te zien en rustgevend is om naar te luisteren. Daarnaast krijgt u nog een flink aantal handjes hulp van wat kleine octopussen die als Wild mee aanspoelen. Zeker wanneer het een Octopus Wild is draait hij alles vliegensvlug in uw voordeel en zijn de winnende combinaties ook nog eens met een multiplier x2. Een heerlijke ‘one of a kind’ spel om even helemaal tot rust te komen.

Beschrijving Beach

De opbouw van gokkast Beach, bestaat uit 5 rollen en 3 rijen die tezamen goed zijn voor 20 winlijnen. Een winnende combinatie is wanneer er minimaal 3 identieke symbolen in een winlijn staan van links naar rechts vanaf de eerste rol. Een Wild symbool vervangt elk ander symbool, op het scatter symbool na en uiteraard op een andere Wild symbool na.

Octopus Wild

Er zijn in dit spel twee verschillende soorten Wilds: de reguliere en de Octopus Wild. Bij de Octopus Wild helpt de octopus een extra handje en switcht of wat symbolen om voor een winnende combinatie of hij springt van zijn plankje af voor een multiplier.

Free Waves

Daar alle symbolen met de golven mee aan komen spoelen, heten de Free Spins in dit geval ook de Free Waves. En u ontvangt deze Free Waves bij minimaal 3 scatter symbolen. U ontvangt er 8 bij 3, 16 bij 4 en maar liefst 24 bij 5.

Inzet

 • Minimuminzet is 0,20 eurocent per spin
 • Maximuminzet is 200 euro per spin

Bediening Beach  

De bediening van vrijwel alle NetEnt gokkasten en fruitautomaten zijn identiek. Links onder het speelscherm vindt u vier symbolen, om te beginnen een ‘steeksleutel’ waarmee u wat aanvullende instellingen mee raadpleegt. Deze instellingen zijn: optie ‘snel draaien’, introductieanimatie afspelen en de spelregels raadplegen. Met de ‘speaker’ regelt u het volume van het spel, het ‘vraagteken’ staat voor spelregels en ‘Auto’ voor de instelling van automatisch spinnen. Onderaan in het speelscherm van links naar rechts vindt u alle bedieningsknoppen van het spel:  Met ‘Level’ kunt u het inzetniveau van 1 t/m 10 bepalen, ‘Autoplay’ voor automatisch spinnen, de grote ronde knop met pijlen om regulier te spinnen, Max Bet voor maximale inzet en met ‘Coin Value’ de muntwaarde.

Beoordeling

Een zeer vrolijke gokkast met wat leuke features is hoe ik Beach zou willen omschrijven. De manier hoe de symbolen aanspoelen op het strand vind ik leuk om te zien en origineel. Daarnaast is de Octopus Wild grappig gemaakt en een vermakelijke Wild feature. Voor de echte High Rollers onder ons, gaat dit spel maar liefst tot een 200 euro per spin of wave in dit geval. Maar of u Beach nou in de fun modus of echt geld versie speelt, het is een ontzettende leuke gokkast, maar daar komt u zelf wel direct achter wanneer u begint met spelen. Pak lekker een drankje, ga er lekker voor zitten en geniet van Beach!
Cijfer recensist FZ: 8

Daan Profile Picture
Daan van Assen, 29
Senior Copywriter
Daan’s rol bij Nederlandsgokkasten is het onderzoeken van interessante producten, fact checken en zorgen dat alle content is afgesteld op onze marktideologie. Dat is geen makkelijke taak, maar met meer dan zes jaar ervaring in de casino industrie is deze baan op zijn lijf geschreven! ...